Objave

InfoSlovenija
5589
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew64755.jpg

LIDO, VRHNIKA

Lesno Brdo 55 - Drenov Grič, Vrhnika

Galerija

Predstavitev storitve

Odpiralni čas:

  • Pon - Pet od 9:00 do 19:00
  • Sobota od 9:00 do 15:00


Podjetje Lido je edini proizvajalec počivalnih stolov v Sloveniji!


SALON LIDO

Podjetje LIDO razstavlja notranjo opremo na več kot 1000 m2 novega Razstavno-poslovnega centra LIDO. Poslovna stavba je prva stavba v Sloveniji z vgrajeno sončno elektrarno v fasadi s katero v celoti zadostimo energetskim potrebam objekta. V treh etažah razstavljamo široko paleto primerov počivalnikov, sedežnih garnitur, miz, stolov in dodatkov. Za Vaše specifične potrebe in želje Vam bo osebje profesionalno svetovalo, ponujamo pa tudi možnost izrisa prostora za optimalno postavitev pohištva. 


POČIVALNIKI

POČIVALNIKI LIDO

Hiter tempo današnjega časa nam dopušča manj časa za sprostitev, sproščenost pa je pogoj dobrega počutja. Podjetje LIDO zato želi vse od leta 1991 trgu ponuditi kakovostne slovenske izdelke oblazinjenega pohištva. Skrbimo za trajnejši in bolj zdrav počitek na ekološko neoporečnih počivalnikih. Od prvih korakov do danes je podjetje sledilo trem osnovnim vodilom: dovršenosti izdelave, unikatnemu dizajnu in visoki kakovosti.

Ergonomska oblika počivalnikov se prilagaja fizični rasti posameznika ter tako omogoča pravilno sedenje in kakovosten počitek. Nagib počivalnika si uporabnik poljubno prilagaja v najugodnejši položaj glede na trenutno počutje: sedenje, sedeče počivanje, polležeč položaj ali ležanje. Nagibni počivalnik je izjemno vzdržljiv in trden, saj je testiran na obremenitev 250 kg in ga zato uvrščamo v razred izjemno trdnih ter praktično neuničljivih stolov. Izdelan je iz slovenskega bukovega lesa; do 25 slojev furnirja, zlepljenih ter pod visokim pritiskom oblikovanih v kalupu v želeno obliko.

Izberite si Vaš počivalnik v 4. korakih:

1.     Izberite si MODEL POČIVALNIKA: ponujamo raznolike modele in dizajne počivalnikov, ki si jih lahko izberete glede na Vašo višino, okus in prostor.

2.     Izberite BARVO LESENEGA OGRODJA: bukev, jelša, češnja, hrast, luženi hrast, oreh, temni oreh, kovinsko siva, črna.

3.     Izberite VRSTO IN BARVO OBLAZINJENJA: med izredno široko ponudbo materialov, barv in vzorcev boste zagotovo našli primerno oblazinjenje tudi zase. Izbirate lahko med usnjem, mikrotkanino in blagom ter skoraj neskončno možnostjo barv in vzorcev.

4.     Izberite med DODATNIMI MOŽNOSTMI: zložljiva mizica, vrtljivo podnožje, vibracijska masaža.

DVIŽNI POČIVALNIKI

Dvižni počivalniki so odlična pomoč pri usedanju in vstajanju, namenjeni ljudem s težavami gibanja in oslabelosti. Modeli so različni, pri vseh pa je možna nagibna in dvižna funkcija na ročni, mehanski ali električni pomik. Ponujamo tudi počivalnike prilagojene težje gibalno oviranim osebam.

http://www.lido.si/pocivalniki


SEDEŽNE GARNITURE

Zaradi izredno široke ponudbe sedežnih garnitur je skoraj nemogoče, da ne bi našli primerne tudi zase. Sestavljivi elementi različnih dimenzij omogočajo prilagoditev velikosti in oblike želene garniture. Prav tako ponujamo možnost vgrajenega ležišča, primernega za občasno ali celo vsakodnevno spanje. Pri materialih oblazinjenja lahko izbirate med usnjem, mikrotkanino in blagom ter skoraj neskončno paleto barv in vzorcev. Redno spremljamo evropske in svetovne smernice na področju udobnega in zdravega sedenja ter počitka. S tem namenom skrbno izbiramo modele sedežnih garnitur, ki izpolnijo Vaše želje po počitku, udobnem sedenju, masaži ter funkcionalnosti. Počitek za dušo in telo, garnitura Lido naj bo.

http://www.lido.si/sedezne-garniture


MIZE IN STOLI

Ponujamo pestro izbiro klubskih mizic različnih oblik, dimenzij, materialov in barv. Prav tako si pri nas lahko sestavite svoj jedilni kot z želeno kombinacijo jedilne mize in stolov ali klopi. Stole Vam oblečemo v želen material.

POLIKARBONATNI STOLI

Stoli iz visokotehnološke mase (polikarbonat in polopropilen) zagotavljajo dolgotrajnost, izjemno mehansko trdnost in odlično vremensko odpornost. Primerni so tako za zunanjo kot tudi notranjo uporabo. So lahki, vendar trpežni. Razpoložljivi so v raznolikih barvnih odtenkih in nudijo neomejene možnosti pri kreacijah v prostoru.

http://www.lido.si/stoli

MASIVNI LES

Vnesite v Vaš dom toplino lesa. Pohištvo iz masivnega lesa je zdravju in okolju prijazno, prostor pa spremeni v prijeten ambient. Lahko izbirate med različnimi dizajni miz, stolov, omar ter postelj iz izredno kakovostnega hrastovega lesa.

http://www.lido.si/pohistvo


DODATKI ZA DOM

Popestrite Vaš dom in si olepšajte življenje z različnimi uporabnimi in dekorativnimi dodatki za dom. Ponujamo različna stojala za revije, obešalnike za plašče, dekorativne blazine raznolikih materialov in barv, dizajnerske in kakovostne sklede ter stojala za steklenice, različne skulpture in druge dodatke.

http://www.lido.si/dodatki-za-dom

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Dodatna kontaktna okna