Brezplačne informacije 080 34 22

SPALNICE, VGRADNE OMARE, KUHINJE, DNEVNE, OTROŠKE IN MLADINSKE SOBE PO NAROČILU, ROK ŠENK S.P.

Pri borštu 2, 1210 Ljubljana, Osrednjeslovenska +386 41 645 460
Pokaži pot
 • Naziv:
 • ŠENK NOTRANJA OPREMA, tehnično projektiranje in svetovanje, ROK ŠENK S.P
 • Naslov:
 • Pri borštu 2, 1210 Ljubljana - Šentvid
 • Davčna št.:
 • 41646860
 • Plačilna platforma:
 • IBAN SI56 3000 0000 6913 323 (odprt 15.11.2007, Sberbank d.d.)
 • Odgovorna oseba:
 • Šenk Bernarda
 • E-mail:
 • Govorimo:
 • Z vami že:

Izdelovanje notranje opreme imamo v podjetju ŠENK notranja oprema tako rekoč v genih. Že kmalu po prelomu iz 19. v 20. stoletje je začela nasproti današnjega Mercator hipermarketa v Dravljah obratovati mizarska delavnica. Skozi leta pridobivanja izkušenj večih generacij naših prednikov se je obrat preselil na današnjo lokacijo nedaleč stran.
Podjetje je specializirano za izdelavo vrhunskega pohištva po naročilu. Poleg same izdelave je v sklop storitve lahko zajet tudi celoten inženiring - od idejne zasnove do izdelave. Opremljamo javne prostore, banke, poslovne prostore, naši odjemalci pa so tudi zahtevnejši zasebni uporabniki, ki znajo ceniti inovativne rešitve in vrhunsko izdelavo.

 

SPALNICE

Dobro tretjino življenja preživimo v spalnici. Zato je pomembno, da se v takem prostoru počutimo prijetno.
Vaše želje bomo oplemenitili z našim znanjem in spalnica bo postala vaš sanjski kotiček, v katerega se boste radi vračali po napornem delavniku in se še raje zbujali v njem.

 

DNEVNE SOBE

Dnevna soba - prostor, kjer sprejemamo naše prijatelje ali pa si sami nabiramo energijo.
Skupaj bomo naredili iz njega prijetno okolje za kratek klepet ob kavi ali pa za dolge romantične večere. Naj dnevna soba izžareva vašo osebnost vsem, ki bodo stopili vanjo.

 

KUHINJE

Kuhinja je najbolj ustvarjalen prostor našega doma. Naj bo to okolje, ki bo vznemirilo vaše čute, da si boste z veseljem vzeli čas za kulinarične pustolovščine ob izbranih okusih domače kuhinje. Naj bo kuhinja inspiracija.

 

PISARNIŠKO POHIŠTVO

Tu preživimo vedno več časa, zato je pomembno, kako se bomo v delovnem okolju počutili.
Vrhunsko oblikovanje pisarniškega pohištva združuje prijetnost in funkcionalnost prostora in pohištva v njem. Delo v ustvarjalnem okolju vam bo dalo nove ideje za dobre poslovne odločitve.

 

VGRADNE OMARE

Estetika, eleganca, tih tek, predvsem pa uporabnost je tisto, kar odlikuje uporabo vgradnih omar z drsnimi vrati. Izbira možnih variant je praktično brezmejna. Velikost, postavitev, materiali ter izgled so izključno stvar vaše domišlije.
V pohištvo so vgrajena vrhunska drsna vrata MMP Raumplus.

 

OTROŠKE SOBE

Otroške sobe so prostor, kjer se otroci zadržujejo večji del dneva. Naj bo njihov kotiček kot materino naročje - varno zavetje ponoči, podnevi pa prijeten igralni ali študijski prostor za naše male in velike ume.
Vaše želje glede otroške sobe bomo oplemenitili z našim znanjem ter izkušnjami, da bo otroška soba kotiček, kjer se bodo vaši otroci radi igrali in tudi prijetno sanjali.

 

DRSNA VRATA

Želite optimalno izkoristiti prostor, povečati uporabnost vašega stanovanja ali poslovnega prostora? Ali pa bi radi ustvarili moderno in atraktivno bivalno ali delovno okolje?
V sodelovanju s podjetjem MMP, vam predstavljamo možnosti, ki jih ponuja sistem drsnih vrat Raumplus. Izkoristite neomejeno svobodo pri oblikovanju prostora.

 

SEDEŽNO POHIŠTVO

Oblazinjeno pohištvo je največkrat namenjeno počitku, zato je zelo pomembna izdelava, ki je zaupana res mojstrom svojega poklica. Za izgled pa vam v našem salonu Qubus ponujamo vrhunske materiale iz kolekcij Winter Creation in Alcantara – več kot 1000 vzorcev in barv za vse okuse.

 

JAVNI PROSTORI

Pohištvo, ki je namenjeno javnim prostorom mora biti funkcionalno, prav tako pa mora ustvarjati prijeten ambient za obiskovalce, da se radi vračajo tja, kjer se dobro počutijo.

 

Vir: http://interier.si

Ključne besede:

MNENJA

Oddaj mnenje

© 2006 - 2019 Vse pravice pridržane, zasebno lastništvo www.info-slovenija.si