Objave

InfoSlovenija
3590
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew45342.jpg

STEPP, PROIZVODNJA IN TRGOVINA OBLAZINJENEGA POHIŠTVA, CERKNICA

Podskrajnik 30, Cerknica, Notranjsko-kraška
+386 (0)1 7058746

Galerija

Predstavitev storitve

Družinsko podjetje Stepp svojo kakovost sedežnih garnitur na slovenskem trgu dokazuje že 22 let.  

Sedežne garniture Stepp odlikujejo moderni in klasični dizajni, funkcionalni sestavi, odlična kvaliteta in udobje. 

Naše poslanstvo je po meri narejeno kvalitetno oblazinjeno pohištvo, ki poskrbi, da postane sedežna garnitura osrednji del bivalnega in družabnega prostora.

Usmerjeni smo v izdelovanje sedežnih garnitur po meri in željah ter potrebah kupcev. Ukvarjamo se tako s proizvodnjo kot prodajo in svetovanjem. Naša prednost in naš namen je posvetiti se vsakemu posamezniku posebej. Z neposrednim stikom s kupci skrbimo za to, da s pomočjo naših izkušenj in znanja olajšamo izbiro in svetujemo pri nakupu najprimernejše sedežne garniture. Ponujamo širok izbor modelov, sestavov, blaga in barv, da vam lahko izdelamo sedežno garnituro po meri vašega prostora in stila.

Zavedamo se pomembnosti tesnega odnosa s kupci, zato naše vrednote temeljijo na poštenosti, prijaznosti in ustrežljivosti.

Vedno stremimo k izpopolnjevanju treh temeljnih lastnosti naših sedežnih garnitur: kakovosti, udobja in funkcionalnosti.

 

Stepp oblazinjeno pohištvo odlikuje udobje, kvalitetna izdelava in možnost prilagajanja prostoru.

Naša prednost in naš namen je izdelava kvalitetnih sedežnih garnitur, postelj in ostalega oblazinjenega pohištva po meri vašega prostora, stila in vaših želja ter zahtev. 

Izberete si model, sestav elementov in material za prevleko. Ponujamo širok izbor materialov za prevleke -mikrotkanin, tapetniškega blaga, okrasnega blaga in usnja v različnih kakovostnih razredih in širok izbor barvne palete (več o materialih). Kakovostno leseno ogrodje in dvojno vzmetenje omogočajo dolgo življenjsko dobo naših izdelkov, ki s časom ne spreminjajo oblike in videza. 

Naše sedežne garniture se lahko sestavljajo po že določenih elementih, če pa vam prostor ne dopušča standardnih mer, vam sedežno garnituro izdelamo po meri. Sedežne garniture izdelane po meri so zaradi boljšega izkoristka prostora bolj funkcionalne.

S pomočjo naših izkušenj in znanja vam svetujemo o izbiri najprimernejše sedežne garniture.

V našem prodajnem programu pa poleg sedežnih garnitur nudimo še: sedalne vreče, okrasne blazine, tabureje, počivalnike, postelje... 

Stepp vam nudi tudi vse ostale tapetniške storitve od tapiciranja stolov, klopi, navtike, vrtnega pohištva, počitniških prikolic... lahko pa vam obnovimo oz. preoblečemo vašo staro sedežno garnituro.

Nudimo hitre dobavne roke in dostavo na dom. 

Za nakup naše sedežne garniture vam jamčimo s petletno garancijo na ogrodje in enoletno garancijo na prevleke in mehanizme.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

company map
Podskrajnik 30, Cerknica, Notranjsko-kraška

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Stepp, proizvodnja in trgovina oblazinjenega pohištva, d.o.o.
Davčna št.:
58459502
Faks:
+386 (0)1 7058746