Objave

InfoSlovenija
7913
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew9636.jpg

PRSTOMET | GUMIJASTI BALINČKI | PLOŠČKI ZA PRSTOMET

Senožeti 39, 4201 Zgornja Besnica, Gorenjska

Galerija

Predstavitev storitve

Osnovna dejavnost podjetja GiTeS d.o.o. je proizvodnja gumitehničnih izdelkov za različne namene. Naši proizvodi se pojavljajo v različnih vejah industrije in široke potrošnje.

V podjetju GiTeS d.o.o.:

  • izdelujemo gumitehnične izdelke,
  • tržimo izdelke iz reciklirane gume,
  • tržimo izdelke iz reciklirane plastike.


Prisotni smo v industriji izdelave ekoloških naprav, pohištveni industriji, industriji strojnih inštalacij, industriji električnih naprav in drugo.

Izdelki so lahko izdelani iz gume, silikona ali pa v kombinaciji gume s kovino.

V našem vsakdanjem življenju iz uporabe izločimo kar nekaj izdelkov, ki niso več funkcionalni ali jih ne potrebujemo več. Veliko teh je proizvedenih iz materialov, ki se v naravi težko razgradijo oziroma traja njihova razgradnja zelo dolgo.

V podjetju smo se odločili, da bomo ekološko orientirani. Poiskali smo dve skupini izdelkov, ki so narejeni iz odpadnih gumenih izdelkov in odpadne pvc embalaže.

Reciklirani izdelki imajo povsem novo uporabnost, so kvalitetni, namenjeni široki uporabi in s potrebnimi certifikati kakovosti. Zaradi predelave izločenih artiklov se tako zmanjšuje neekološko obremenjevanje zemlje.

Pravila prstometa
Prstomet je igra z gumijastimi ploščki, podobna balinanju. Cilj igre je vreči čim več ploščkov čim bliže balinčku. Igra lahko poteka praktično na kakršnikoli podlagi in načeloma ni prostorsko omejena. Igrišče je predpisano le za prstometna tekmovanja. Igro praviloma medsebojno odigrata dva igralca ali dva para igralcev, do dosežene 13. točke. Igra se z 8 ploščki in manjšim balinčkom. Vsak igralec igra s po 4 ploščki, v dvojicah vsak z dvema, iste barve. Pravico do prvega meta, oz. do meta balinčka, igralca določita z žrebom. Pravico do naslednjega meta balinčka, dobi igralec, ki je osvojil vsaj eno točko, po tem, ko sta oba vrgla vse ploščke. Vsak igralec vrže po en plošček naenkrat in meče dokler ni njegov plošček najbližje balinčku, nato vrže nasprotnik po istem pravilu. Kadar enemu od igralcev zmanjka ploščkov, drugi vrže še ostale, razen v slučaju, da je že dosegel 13 točk. Po eno točko za vsak plošček osvoji igralec, ki je z enim ali več ploščkov bližje balinčku od najbližjega nasprotnikovega ploščka.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Senožeti 39, 4201 Zgornja Besnica, Gorenjska

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
GITES, podjetje za proizvodnjo, trgovino in svetovanje d.o.o.
Davčna št.:
24420077
Naslov:
Zgornja Besnica, 39 Senožeti
Plačilna platforma:
IBAN SI56 0510 0801 2261 859 (ABANKA d.d.)
Odgovorna oseba:
Sašo Petač
Kontaktna oseba:
Sašo Petač