Objave

InfoSlovenija
2865
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew78723.jpg

GONG MUSE, HOLISTIČNI IN ZVOČNI WELLNES, MARIBOR

Prežihova ulica 7, 2000, Maribor, Podravska

Galerija

Predstavitev storitve

Pojoče posode so dar življenja za življenje. Od davnin so bile sveto orodje, katerega zvok rojeva obilje adekvatnih tonov, ki globoko sproščajo in uglašujejo vse nivoje našega Bitja. Seveda pa ni vsaka pojoča posoda tudi terapevtska posoda. In kakor lahko s pojočo posodo širimo dobro, lahko ob pomanjkanju znanja in senzitivnosti tudi ranimo.

ŠIROKA PALETA UPORABE POJOČE POSODE
Zvok bogatega spektra nadtonov, katere kvalitetne posode ob igranju tvorijo (ni vsaka pojoča posoda terapevtska ), harmonizira levo in desno možgansko polovico, odplavlja napetosti, prav tako pa zapise starih travm iz spomina celic našega telesa. Celostno uglašuje instrument našega Bitja ter predstavlja, podobno kot zvok gonga, mogočen motor transformacijske moči.
Pojoče posode uporabljamo med drugim za:
 • globoko sprostitev telesa, čustev, duha / celostno uglaševanje / transformacijo zavesti / regeneracijo na vseh nivojih
 • poglobitev izkustev joga prakse in meditacije
 • pošiljanje namere in zvočne nege onkraj parametrov časa, prostora, materije
 • transformacijo vzrokov vzorcev čustvovanja in delovanja, ki nam ne služijo več
 • pripravo eliksirjev / programiranje pitne vode...

ZVOČNA MASAŽA
Zvočna masaža s himalajskimi pojočimi posodami temelji na starodavnih modrostih ispred 5000 let. Cenjene so bile kot svet instrument za transformacijo zavesti in celostno uglaševanje človeškega bitja.
Številni blagodejni učinki zvočne masaže na telo, čustva in um so vzrok za to, da postaja ta metoda terapije in sprostitve vse bolj ( ponovno) priljubljena v svetu.
Pri zvočni masaži himalajske posode igramo, medtem ko z njimi drsimo v avričnem polju in po telesu. Od mesta, kjer je posoda na telesu položena, se širijo vibracije zvoka - katerih ne le slišimo, pač pa jih fizično doživljamo. Zvok kot reka potuje po nadijih in meridijanih, krvnih in limfnih žilah. Vsako celico, vsak atom telesa zvok napolni in zavibrira z informacijo zdravja, harmonije, ravnovesja. Zato imenujemo zvočno masažo tudi celična masaža.

"Muza" šola zvočne masaže nudi visoko kvalitetno izobraževanje praktične uporabe zdravilnega zvoka pojočih posod tako za domačo kot za profesionalno uporabo.

Pri zvočni masaži, kot jo poučuje "Muza", s pojočimi posodami med igranjem drsimo po telesu, s čemer ( skupaj s smerjo, kam udarjamo posodo ) dosežemo želene učinke; usmerjamo pot vibracij, npr. po posameznih meridijanih oz. v določenih smereh. Prav tako posode igramo v avričnem polju človeka in harmoniziramo delovanje energetskih centrov - čaker. Pri zvočni masaži uporabljamo več posod. Kadar imamo vsaj dve posodi, že izkusimo ojačano delovanje med tema "polarizacijskima" posodama.

Učinki zvočne masaže so zelo globoka sprostitev in regeneracija vseh nivojev našega Bitja, pomladitev na celičnem nivoju, povečanje življenjske energije, ustvarjalne moči, entuziazma.

Zvočno masažo s himalajsko posodo lahko delamo sebi, bodisi da gre za problematiko fizičnega telesa, čustev ali miselne napetosti... Učinki so takojšnji pri primerih bolečin, slabosti, utrujenosti, živčnosti ... ob hitrem tempu življenja, katerega izkušamo vsi, pa je željena redna uporaba na daljši rok. Seveda zvočna masaža ni nadomestek za obisk pri zdravniku ali za zdravila. Lahko pa nam pomaga k ohranjanju in ojačanju celostnega zdravja.

GONG
Holističen zvok gonga nas napolni z gostimi nadtoni, ki si sledijo v zaporedju zlatega reza, ki je znano kot zaporedje optimalne harmonije in nenehne regeneracije v stvarstvu. ( Vsak val oceana raste in pada v tem razmerju, v katerem je grajeno naše telo in vse v naravi, kakor tudi najlepša arhitektura.) Tako se naše Bitje v oceanu simfonije pesmi gonga na vseh ravneh preporaja in harmonizira.
Gong je najresonantnejši instrument, kar jih človeštvo pozna. V preteklosti je bilo le redkim izbrancem dano igrati gong, saj dobrodejna uporaba tega "motorja zdravilnih moči" zahteva visoko stopnjo zavesti, etike in morale.

SHRUTI
Je čudovit enostaven instrument, ki nudi zvočno polje, optimalno za odpiranje glasu in nas vodi v prostor Srca.
"Muza" uvaža shrutije vrhunske kvalitete, narejene po "starem receptu" - nudijo kontinuiran, poln in topel zvok.

ZVOČNI WELLNESS
Muza nudi celotno paleto izobraževanja zvočnega wellnessa: zvočno masažo, uporabo zvoka pojočih posod v savnah in termalnih bazenih ter zvoka pojočih posod in gonga v počivališčih...

V Sloveniji je "Muza" izobraževala terapevte Šmarjeških in Dolenjskih toplic, Olimja in Habakuka ter hotela Špik Kranjska Gora, na Hrvaškem pa terapevte Liburnia hotelov Opatija ter Sol Umag. Poleg tega smo izobraževali wellness center Acqui Terme v Italiji in številne terapevte iz wellness centrov sveta ( Dubaj, Australija, Nova Zelandija, ZDA, Anglija ).

JOGA SMEHA
Joga smeha je metoda celostnega preporoda telesa in duha, katere ustanovitelj je doktor medicine Madan Kataria iz Indije. Je zabavna in enostavna vadba, s katero izjemno povečamo količino kisika v celicah telesa ter se naučimo dihati pravilneje in polnejše. Sestavlja jo kombinacija gibalno-vokalnih vaj, iger, dihanja, ter globoke sprostitve. Skozi njene vaje se odpremo naravnemu toku radosti ter si povrnemo zdravo otroško igrivost.

IZOBRAŽEVANJA / DELAVNICE / TRETMANI
Nudimo delavnice in izobraževanja:
 • igranja gonga / gong master trening - za domačo uporabo / do pridobitve mednarodnega certifikata Don Conreauxa
 • zvočne masaže s himalajskimi pojočimi posodami - za domačo uporabo / do pridobitve certifikata
 • glasu "onkraj glasu" & nada joge ( joge zvoka ) - tudi za učitelje joge
 • gong joge - do pridobitve mednarodnega certifikata Don Conreaux -a
 • joge smeha - do pridobitve mednarodnega certifikata dr.med.Madana Katarije
 • celostna ponudba zvočnega wellnessa za wellness centre
 • delavnice ritualov svetega zvoka, gong trance dance, ...

Vir: http://muza.si

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

company map
Prežihova ulica 7, 2000, Maribor, Podravska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
GongMuse - Mojca Malek s.p., Izobraževanje in umetnost
Davčna št.:
48809853

Socialno Omrežje