Image
Image
2665
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/8579/logodandS-1490941304.jpg

INŠTRUKCIJE MATEMATIKE LJUBLJANA

Scopolijeva ulica 8, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

Podjetje na področju inštruiranja deluje že več kot desetletje. Prav bogate izkušnje in korekten odnos njihovim inštruirancem omogočajo doseganje odličnih rezultatov pri najrazličnejših predmetih.

V podjetju vam po dostopnih cenah nudijo inštrukcije matematike, slovenščine, tujih jezikov, statistike, fizike, kemije, elektrotehničnih predmetov in še bi lahko naštevali. Za učinkovitejše učenje in poglobljeno razlago so pripravili zbirko več kot 3000 nalog, ki jo pri inštruiranju s pridom uporabljajo.

Omogočajo vam tako individualno inštruiranje kot skupinske tečaje. V primeru, da se odločite za zakup večjega števila ur, vam priznajo dodaten popust.

 

Inštrukcije matematike

Ste si že kdaj rekli “iščem inštrukcije matematike” in niste vedeli, na koga bi se obrnili? Inštrukcije matematike so običajno potrebne, ko učenci, dijaki ali študenti pri svojem delu naletijo na težave. Zato so inštrukcije matematike precej pogoste. Na nas se obračajo tisti, ki bi si radi le izboljšali oceno ali se hočejo sproti naučiti redno snov, do takšnih, ki so zabredli že precej globoko v negativne ocene in se že spopadajo s popravnim izpitom. Veliko je tudi dijakov četrtih letnikov, ki se želijo pripraviti na maturo in utrditi oziroma obnoviti svoje znanje. Za našo pomoč se pogosto odločijo tudi odrasli, ki dokončujejo šolanje. Inštrukcije so vedno prilagojene posameznemu dijaku, študentu ali učencu.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Scopolijeva ulica 8, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
D & S, DAVID LUKMAN S.P.
Davčna št.:
34591923
Govorimo:
 EN
 De
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
00386 (0) 41 749 561
Telefon:
00386 (0)1 505 56 52
E-mail:
info@ds-instrukcije.si
Certifikat

Socialno omrežje