Objave

InfoSlovenija
3103
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/3488/LOGONaravniKotiek-1507203489.jpg

NARAVNI KOTIČEK, LJUBLJANA

Brnčičeva ulica 21, 1231 Ljubljana, Jugovzhodna Slovenija

Galerija

Predstavitev storitve

Naravna kozmetika

V Naravnem Kotičku, ki ga vodi mednarodno certificirana aromaterapevtka Inka Plauštajner Gerkšič, se naučiš izdelave tako domače kot profesionalne naravne kozmetike.

Naravni Kotiček ti nudi:

Delavnice: Na popoldanskih delavnicah obdelamo posamezne tematike, ki so primerne zate ne glede na to ali si začetnica ali napredna izdelovalka. Zate smo izbrali najbolj zanimive teme – vse od izdelave naravnih krem, šamponov in vsakodnevnih izdelkov (deodorant, gel za prhanje, zobna pasta, intimno milo,…) pa do prestižnih izdelkov iz laškega smilja ali argana. Si že izbrala svojo najljubšo? :)

Akademija: Večtedenska, nekajmesečna ali celoletna izobraževanja so prava stvar zate, če si želiš poglobljenega znanja s področja aromaterapije ali formuliranja naravne kozmetike. Programi so poglobljeni in namenjeni tistim, ki si željo celostnega znanja ali profesionalne kariere. Obiščete lahko veliko šolo aromaterapije, ki vam daje zelo široko znanje iz uporabe eteričnih olj ali se nam pridružite na zelo usmerjenih izobraževanjih, kot je seminar formuliranja prestižnih visokokoncentriranih serumov.

Svetovanje: Svetovanje je zate primerno, če si želiš individualnega pogovora. Če te pesti kakšna posebna kožna težava in sama rešitve ne najdeš, ti pomagajo. Inka se že leta  ukvarja z ljudmi, ki imajo kožne težave (dermatitis, luskavica, ihtioza, rosacea, akne,…) in išče naravne rešitve za njihove težave. Dosega odlične rezultate. Oglasi se in preveri sam/a!

 

MNENJA
Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Oddaj mnenje

Hitri kontakt

Brnčičeva ulica 21, 1231 Ljubljana, Jugovzhodna Slovenija

Dodatna kontaktna okna

  • Poslovna oblika:
  • Inka plus, skupinska in individualna izobraževanja s.p.
  • Naslov:
  • 21 Brnčičeva ulica, Ljubljana
  • Davčna št.:
  • 77164857
  • Plačilna platforma:
  • IBAN SI56 0510 0801 3178 509 (ABANKA d.d.)