Objave

InfoSlovenija
4117
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew43883.jpg

SVETOVANJE IN ORGANIZIRANJE SPIRIT STAR ZINKA KOSEC S.P., DOMŽALE

Savska cesta 26, 1230, Domžale, Osrednjeslovenska

Galerija

Predstavitev storitve

Svetovanje in organiziranje Spirit Star Zinka Kosec s.p. ponuja tečaje in delavnice za masaže, EFT, Reiki in premagovanje stresa.

Delavnice so namenjene posamezniko, skupinam in podjetjem.

EFT

EFT tehnika je oblika psihološke akupresure, pri kateri se s konicami prstov nežno tapka po meridianih – akupunktura brez igel. Medtem, ko tapkamo po meridianih, se s pravilno verbalno komunikacijo identificira težavo in se odstranjuje negativna čustva in težave, ki jih imamo. S pomočjo EFT tehnike se v kratkem času dosega velike spremembe in olajšanja.

REIKI I. stopnje

USUI REIKI I. Stopnje poučuje polaganje rok in osnov prenosa in kanaliziranja energije.

Tisti, ki izvaja USUI Reiki, ni izvor energije temveč prevodnik, to je razlika med bioenergijo in Reiki. Ni potrebno, da imamo posebne sposobnosti, temveč je namenjen vsem. Ni potrebno nikakršno predznanje, posebna vera ali prepričanje. Ne glede, na kakšnem duhovnem nivoju se oseba nahaja, deluje enako. Bolj ko uporabljamo Reiki, močnejši pretok energije teče skozi naša telesa, najsibo to za samozdravljenje,  zdravljenje drugih ali  celo zdravljenje živali.

SKUPINSKI in INDIVIDUALNI TEČAJI KLASIČNE MASAŽE TELESA

Tečaj masaže + ostale tehnike obvladovanja stresa

Gospodinjska 8, Lj Šiška
25.10. - 26.10.2014

Teoretično in praktično bomo spoznali:
Osnove klasične masaže
Osnove antistresne masaže
Različne sprostitvene tehnike (meditacija, vizualizacija, avtogeni trening)
EFT
Pravilno dihanje
Osnovne vaje za premagovanje stresa
Zdrav načn življenja

 

Zinka Kosec, spec. org.- manag. že skoraj 10. letvodim svoje podjetje s področja izobraževanja kadrov, osebnega razvoja in različnih manualnih tehnik.

Izkušnje in znanje s področja le teh sem nabirala tako v športnem okolju, kot tudi na področju wellnessa in zdravstvene podpore invalidom.

Ravno tako se spogledujem tudi z ostalimi alternativnimi tehnikami (tradicionalna kitajska medicina, ayurveda, karmična diagnostika, reiki, biorgonimija...), saj sem diplomantka šole za bioterapevte.

Svoje znanje pridobivam tudi zunaj domačih meja. Izpostavila bi NLP trening Richarda Bandlerja v ZDA, Ayurvedsko izobraževanje v Indiji in marketinško v Munchnu in Zagrebu.

Do sedaj se lahko pohvalimo z uspešnim sodelovanjem z več kot 200 pravnimi subjekti in 300 fizičnimi osebami.

Skozi vsa izobraževanja težimo k strokovni teoretični podpori, ki dobijo smisel skozi praktično reševanje vsakdanjih težav. Poučujemo le stvari za katere vemo, da lahko posameznikom z njimi pripomoremo k večjemu zadovoljstvu, notranjem miru in večji kvaliteti življenja.

Sem avtorica in soavtorica večih poljudnih in tudi strokovnih člankov v domačem in angleškem jeziku. Za aktualne tečaje pa sem napisala skripte, ki obsežno pokrivajo predavano področje.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

company map
Savska cesta 26, 1230, Domžale, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Svetovanje in organiziranje Spirit Star Zinka Kosec s.p.
Davčna št.:
84184809