Brezplačne informacije 080 34 22

Čebelarstvo in Turistična Kmetija

Banovci 5a , Veržej, Pomurska 02 588 13 13
Pokaži pot
  • Poslovna oblika:
  • ČEBELARSTVO IN TURISTIČNA KMETIJA ŠALAMUN JOŽEF - DOPOLNILNA DEJAVNOST NA KMETIJI, VERŽEJ
  • Davčna št.:
  • 94246734
  • E-mail:
  • E-mail:
V Turistični kmetiji ŠALAMUN želimo predstavljati zdrav način življenja z apipreventivo, da bi obogateni z znanjem o čebelarstvu in uporabi čebeljih proizvodov bili zadovoljni z našimi izdelki še večkrat prišli k nam na medene počitnice.

Marca 2008 smo nadgradili našo 30 letno tradicijo čebelarstva s ponudbo sedmih sodobno opremljenih sob in treh apartmajev s kabelsko televizijo in internetnim priključkom.

S čebeljimi pridelki si ohranimo in izboljšamo zdravje in vitalnost,zato dobrodošli na Čebelarsko turistično kmetijo Šalamun v Banovce.


Naša vizija turistične kmetije je, da bi se vsak gost po obisku bolje zavedal da so med in čebelji proizvodi naraven in zdrav proizvod, ki bi moral biti čim večkrat na jedilniku.

Z več kot tridesetletno tradicijo in 250 panji; torej tremi kontejnerji in dvema čebelnjakoma ter čebelarskim avtobusom, imamo dokaj razvito tehnologijo čebelarstva.

Razvili smo kontejnersko prevozno čebelarstvo s prevozno delavnico, na kateri imamo dve točili za točenje medu. Navedena tehnologija nam omogoča točenje medu na terenu. Zraven pridobivanja štirih vrst medu (cvetlični, akacija, kostanj, gozdni) gojimo tudi mlade matice in rezervne družine.


Premagajte strah pred čebelami in se nam pridružite pri vsakoletnih dogodivščinah!

DOBRODOŠLI V ČEBELARSKO TURISTIČNI KMETIJI ŠALAMUN V BANOVCIH
Ključne besede:

MNENJA

Oddaj mnenje

© 2006 - 2019 Vse pravice pridržane, zasebno lastništvo www.info-slovenija.si