Objave

InfoSlovenija
3680
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/4438/29873.jpg

SIRUP RDEČE PESE, EKOLOŠKI MED, EKOLOŠKI PRIDELKI IN ŠE

Vanganelska cesta 16, 6000 Koper

Galerija

Predstavitev storitve

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1990. Endovitalovi izdelki sodijo med pionirske proizvode visoko kakovostnih naravnih prehranskih dopolnil slovenske ekološke pridelave in proizvodnje. Podjetje je imetnik biološke znamke Biodar®, ki je v slovenskem prostoru najbolj kakovostna ekološka znamka in je primerljiva z najbolj kakovostnimi ekološkimi znamkami na svetu. Konec zimskega obdobja 2011 je bila kompletna proizvodnja preseljena v Seč, 12 km severno od Kočevja.  Nosilni steber dejavnosti so čebele in rdeča pesa. Sredi idilične, neokrnjene narave se ponuja očem naravni laboratorij, v katerem neutrudno delajo »leteči farmacevti« - čebele, ki skrbijo za stabilizacijo soka rdeče pese, pridelane na ekološki način. Ustanovitelj Endovitala Anton Fabjan je izumljal recepturo za vsak izdelek posebej,  od medu oplemenitenega s cvetnim prahom, ki ima najdaljšo tradicijo, pa do sirupa rdeče pese z medom, izdelanem brez konzervansov in brez pasterizacije, ki je pomagal že  marsikateremu bolniku z rakastim obolenjem. Skozi prizadevno in iskreno delo vseh zaposlenih v Endovitalu imajo neizmerne moči narave odprto pot do vsakega človeka. Stalen nadzor in spremljanje pa zagotavljata  vrhunsko kakovost izdelkov.

Na poti razvoja Endovitala in v svetu neprestanih raziskav na področju naravoslovja je Anton Fabjan nabral veliko znanja o naravi in življenju. Ta svet rad razkaže in razloži na svojih predavanjih v Seču. Rad pomaga ljudem tudi tako, da jim na preprost način razlaga zapletene resnice življenja. V ta namen je zgradil  v Seču paviljon, ki ima posneto šesterokotno obliko čebelje satovne celice. V paviljonu potekajo vsak drugi četrtek v mesecu predavanja, lahko pa se z njim tudi osebno o marsičem pogovorite; npr. kako omiliti stisko bolezni z izdelki Endovitala ali pa o življenjskih modrostih.

Drugačnost  Endovitala se skriva predvsem v filozofiji človekovega življenja na zemlji in njegovega delovanja. Temeljni zakon vesolja nas neprestano sili v razvoj od temnega k svetlemu, od hudega k dobremu, od neprijetnega k prijetnemu, od nehumanega k humanemu, od nezaupanja k zaupanju, od slabšega k boljšemu. Ta razvoj  se dogaja v okolju in v srcu vedno, ko tako ali drugače rešujemo svoje ali tuje stiske. Tako Endovital razumemo ne samo kot izdelek temveč tudi kot idejo in energijo, ki nas vse čisto tiho in neopazno pelje naprej v vrednote prihodnjega časa.

24 LET TRADICIJE!!!

KJE KUPITI NAŠE IZDELKE?

Vse naše izdelke lahko najdete na policah vseh lekarn po Sloveniji, v vseh prodajalnah Sanolabor in drugih specializiranih trgovinah.

IZDELKI

Med, oplemeniten s cvetnim prahom, 450 g
Izdelek ima najdaljšo tradicijo, saj ga je Anton Fabjan izdeloval in razvijal že v svojih mladih letih.

Macerat iz smrekovih vršičkov v medu, 125 ml
Uživajo naj ga tisti, ki imajo težave z dihali, saj blagodejno vpliva na dihala.

Sirup rdeče pese, 250 ml
Namenjen je vsem, ki dopolnijo štiri leta. Največja posebnost sirupa je, da vsebuje nepasteriziran sok rdeče pese, ki je zelo zdravilen.

Med v satju, oplemeniten s sokom rdeče pese, min 350 g
To je oce sirupa rdeče pese, saj je sirup rdeče pese nastal po njegovem vzoru.
    
Otroški sirup rdeče pese, 200 ml
Namenjen je otrokom med prvim in četrtim letom starosti. Je edini sirup rdeče pese pri nas, ki ga lahko uživajo otroci po prvem letu starosti.

NAJDETE NAS

Vanganelska cesta 16,
6000 Koper

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
Endovital Vesna Fabjan Bremec s.p.
Davčna št.:
85772941
Naslov:
Vanganelska cesta 16,6000 Koper - Capodistria
Plačilna platforma:
IBAN SI56 0204 6005 2734 968 (odprt 21.11.2001, NLB d.d.)
Odgovorna oseba:
Fabjan Bremec Vesna
Kontaktna oseba:
Fabjan Bremec Vesna