Objave

InfoSlovenija
6124
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew38749.jpg

PRODAJA KMETIJSKEGA BLAGA IN PERUTNINE, DOMAČIJA, RADOVLJICA

Globoko 2a, 4240, Radovljica, Radovljica, Gorenjska
+386 (0)4 5338167

Galerija

Predstavitev storitve

Lastnika tgovine Ivanka in Franc Peternel sta Domačijo odprla leta 1991. Že od samega začetka jima v tgovini pomagata oba sina; Janez in Franci ter teta Micka. Sprva sta delala le Ivanka in Franc na skromnih 40 kvadratnih metrih. Z leti pa sta svojo ponudbo v trgovini toliko razširila, da sta morala leta 1994 zaposliti še eno delavko, postopoma pa še več drugih. Med drugimi sta zaposlena tudi sin Janez, ki je voznik tovornjaka in razvaža kupljeno blago po vsej Gorenjski, Franci pa dela v skladišču in hkrati pomaga v trgovini. Nudi vam tudi pomoč pri nakupu strojev in rezervnih delov.

Danes se trgovina razprostira na 600 kvadratnih metrih z večjimi skladišči. Seveda pa se še vedno ukvarjajo s kmetijstvom. Kmetija jim je v veliko veselje in razbremenitev od težkega dela v trgovini. Zadnjo kravo so prodali leta 2004, in se razširili z rejo slovenskih avtohtonih lipicancev. Danes ima sin Janez Vzrejno hišo Lipicancev Barbana in je ponosen lastnik okoli 12 konj.

Posebnosti po katerih je znana trgovina je, da že od samega začetka ponujajo živo perutnino. Pri njih lahko naročite en dan stare piščance, 4-tedenske brojlarje, purane ali kupite nesnice.   V njihovi trgovini lahko dobite vse »od šivanke do traktorja« .

Trudijo se imeti čim več na zalogi, če pa česa nimamajo pa Vam z veseljem naročijo in dostavijo v najkrajšem možnem času. Tovornjak je opremljen z nakladalno rampo, tako da je omogočena lažja dostava.

Pri nas dobite vse za vrt, polje dom in domače živali.  Na zalogi velika izbira sort krompirja. Nudimo vam debelo ali drobno frakcijo krompirja, z rumeno ali rdečo kožico, oz z rumenenim ali belim mesom. Izbirate lahko med zgodnjimi ali poznimi sortami.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

company map
Globoko 2a, 4240, Radovljica, Radovljica, Gorenjska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Domačija, trgovina s kmetijskim blagom in perutnino, Ivanka Peternel s.p.
Davčna št.:
33634386
Faks:
+386 (0)4 5338167