Image
Image
12110
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew42124.jpg

SIRARNA ČUŠ, OREHOVA VAS

Orehova cesta 40, Orehova vas , , Podravska
SIRARNA ČUŠ, OREHOVA VAS https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew42124.jpg Orehova cesta 40, Orehova vas , , Podravska +386 (0)2 6040450 5.0 05 1

Galerija slik

Predstavitev

Začetki našega družinskega podjetja segajo v leto 1993, ko smo lahko s ponosom pokazali prve domače hlebce sira po nizozemskem receptu. Za nami je obdobje, ko smo iz 350-ih litrov na dan, proizvodnjo razširili na 3000 litrov dnevno, kar pomeni 12.000 kg mlečnih izdelkov mesečno.

Posebnost naše proizvodnje je izredno visoka kvaliteta odkupljenega mleka ter proizvodnja izdelkov izključno iz nepasteriziranega mleka, kar pomeni, da so vsi vitamini, beljakovine in minerali v neokrnjeni obliki.   Z znanjem in delovnimi izkušnjami ponujamo bogato paleto mlečnih izdelkov iz kravjega mleka. Izdelki Sirarne d.o.o. nosijo znak ES SI-M-416. Ta potrošnikom zagotavlja, da izdelki ustrezajo najstrožjim standardom veterinarskih predpisov v Sloveniji, skladno s standardi kakovosti v EU.

In zakaj domače? Razgibana narava slovenskega območja, tradicionalni način pridelave in predelave se približujeta sonaravni proizvodnji. Zaradi bogate sestave biološke vrednosti, odlične prebavljivosti in še posebej gurmanskih užitkov v raznolikosti okusov, je sir nepogrešljivo živilo v prehrani.

Naši domači mlečni proizvodi brez dodanih barvil ali konzervansov Vam ponujajo možnost izbire za še tako različne in prefinjene okuse.

Zemljevid

Poslovna ocena

1 Mnenje

5.0 povprečje glede na 1 Mnenja


5 zvezdic
1
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0
  • albuminska skuta

    ,

    Kupila skuto z manj maščobe, skuta je odlično čvrsta lahko si jo narežeš in jo položiš na rezino kruha ali pa na palačinke posuješ sladkor ali gozdne sadeže super skuta, nima tistih velikih delcev v enem kosu zato mi je všeč.

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Orehova cesta 40, Orehova vas , , Podravska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
Sirarna Čuš, družba za predelavo in pakiranje mlečnih izdelkov, d.o.o.
Davčna št.:
70526800
Kontaktna oseba:
Branko Čuš
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 HR
Telefon:
+386 (0)2 6040450
E-mail:
sirarna@gmail.com
Faks:
+386 (0)2 6040451
Certifikat

Socialno omrežje