Objave

InfoSlovenija
12179
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew43813.jpg

SADJARSTVO FICKO, ROGAŠOVCI

Rogašovci 78, 9262 Murska Sobota, Pomurska

Galerija

Predstavitev storitve

Na žačetku smo želeli proizvajati domače žganje in likerje, vendar smo zaradi manjšega pridelka v mladem sadovnjaku raje začeli s pridelavo marmelade.

Trenutno proizvajamo marmelado iz kutine, iz stare sorte grozdja (jurke), iz jabolk iz našega starega sadovnjaka, iz sliv, breskev ter jagod ter hruške viljamovke. To so domače marmelade narejene po starih receptih brez vsakih dodatkov ali konzervansov.

Prav tako imamo tri vrste marmelade brez dodanega sladkorja.

Z rastjo pridelka v naših sadovnjakih smo lahko pričeli proizvajati žganje iz kutine, nešplje ter sliv. Imamo pa tudi tri vrste likerjev iz kutine, nešplje in grozdja (jurke).    

Na naših njivah pridelujemo tudi buče ter na ta način svojim strankam ponudimo lastno bučno olje ter pražene bučnice ter domač jabolčni in tudi vinski kis.

Darila

Izdelke vam ponujamo tudi darilno zavita posamično ali v paketih: pod rubriko darila.

Izleti

Pri nas sprejemamo tako manjše kot tudi večje skupine ter vas popeljemo od sadovnjaka skozi predelavo do degustacijskega prostora, kjer lahko vse naše izdelke tudi poizkusite.

Organiziramo tudi bogate enodnevne izlete za različne starosti ter tudi za različne želje in potrebe.

O nas

Pri nas nastajajo kakovostni izdelki, ki so posebnost na slovenskem tržišču. Osnova so posebej izbrane sadne vrste, saj pri nas raste prvi nasad kutine ter prvi nasad nešplje v Sloveniji.


Mikroklima zahodnega Goričkega, idealna sadjarska pobočja ter z apnencem bogata tla, ki odražajo ostanke Panonskega morja, dajejo našemu sadju poseben ton. Spremenljive vremenske razmere, ki se od leta do leta spreminjajo, pa se odražajo tudi v naših končnih izdelkih. Želimo proizvajati izdelke, kot nam jih ponudi narava, saj nam delo v sožitju z naravo rodi najlepše in najboljše plodove.

MNENJA
Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Oddaj mnenje

Hitri kontakt

Rogašovci 78, 9262 Murska Sobota, Pomurska

Dodatna kontaktna okna

  • Poslovna oblika:
  • Sadjarstvo ficko martin ficko s.p.
  • Naslov:
  • 78 Rogašovci 9262
  • Davčna št.:
  • 49284541
  • Plačilna platforma:
  • IBAN SI56 0235 4025 4989 126 (NLB d.d.)