Objave

InfoSlovenija
11688
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/5428/logonew39947.jpg

VINSKA KLET MAROF, MAČKOVCI

Mačkovci 35, 9202 Mačkovci, Pomurska
+386(0)2 5561831
VINSKA KLET MAROF, MAČKOVCI https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/5428/logonew39947.jpg +386(0)2 5561810 5 05 1

Galerija

Predstavitev storitve

V odsevu tradicije …
S  strokovnostjo, entuziazmom in novim zanosom… Ustvarjamo prekmurske vinske zgodbe prihodnosti.

Vinska klet Marof je uspešno postavila nove temelje ustvarjanja vin v Prekmurju. Večkrat nagrajena odličnost domačih in tujih vinskih strokovnjakov dokazuje, da smo na pravi poti in da se lahko prekmurska vina mirno postavijo ob bok najboljšim slovenskim in svetovnim vinom.

VINSKA KLET

Visoka tehnologija si poda roke s tradicionalnim pridelovanjem vin, moderno okolje se zlije z naravo in ponudi nepozabno doživetje za vse čute.

V pritličju se razprostira soba za degustacije s čudovitim odprtim pogledom na prostrane vinograde in okoliško naravo.

V kleti se obiskovalcu razkrije povsem nov svet.
Dovršeno oblikovana vinska klet z modernimi surovimi betonskimi zidovi, v kombinaciji z lesom in nerjavečim jeklom ustvarja pravo vzdušje za pridelovanje in hrambo vin višjega razreda. Najsodobnejša tehnološka oprema za kletarjenje v vsakem delu kleti govori o tem, da stoji za ustvarjanjem vin resna in dolgoročna vizija.

V prvem nadstropju se z malega balkona lahko razgledate naokoli po vinogradih in bazenu, ugnezdenemu med padajoče griče. Z roko se lahko dotaknete ogromne krošnje stare lipe.

VINA

Vinska trta pozna skrivnosti zemlje in te skrivnosti nam razkriva preko grozdja.
V vsakem grozdu se zrcali specifika prekmurskega okoliša, ki ga odlikuje neokrnjena narava, neskočno število sončnih dni, dobrota, prijaznost in gostoljubnost tukajšnjih ljudi. Vse grozdje je skrbno in natančno ročno obrano. Prav zato je vsak kozarec vina Marof edinstven. Z duhom tradicije vas popelje v čarobno preteklost, s svežino in iskrivostjo daje značaj sedanjosti.

DVOREC

Odlično okolje za seminarje ali srečanja v tradicionalnem vzdušju s pogostitvijo.

DOMAČIJA MAROF

Hiša prekmurske gostoljubnosti in prava domača künja, kjer vedno diši po dobrotah naših babic. Poleg hišnih jedi dnevno pripravljamo pestre, regionalne obarvane menuje. V  hladnejših mesecih  dopolnjujemo ponudbo s sezonskimi  jedmi na žlico, v toplejših mesecih pa bodo to jedi z žara in iz krušne peči.
Jedi so pripravljene s spoštovanjem do tradicije in s skrbno izbranimi  sestavinami domačega porekla.

Poseben kraj za posebne priložnosti
Dobrodošle  skupine izletnikov in popotnikov, ki lahko potepanje po Goričkem zaključite z ogledom kleti, pokušino vin in prekmursko pojedino. Izbirate lahko med sedemdesetimi sedeži v notranjih prostorih ali šestdesetimi  na terasi pod brajdami.
Ob posebnih priložnostih in praznovanjih poskrbimo za vse kar je potrebno, da bo za vas in vaše goste prijetno in praznično.
V sožitju narave in sodobne raznolike ponudbe je posestvo Marof tudi prava izbira za poslovna srečanja.


Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA
Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Oddaj mnenje

 • prekmurje

  ,

  Prekmurje ni več to kar je bilo. V dobrih 20letih se je ta kraj korenito spreminjal, razvijal, rastel. Všeč mi je to, da imajo podjetniki v prekmurski regiji pravzaprav nekako skupinski duh po spremembi na bolje, sama regija kot prekrurje me je presenetila s svojo čistostjo, s svojo ponudbo, nekako se dopoljnujejo domačini s krajem, ni takega odstopanja kot bi morebiti pričakoval ampak je vse lepo, kažejo se svojo odprtostjo do vseh, dobrodošli na novih cestah, lepi okolici, še lepših vinskih pustolovščinah, super krajih za raziskovanje stare prekmurske tradicije, peljite svoje otroke namesto v gardalend v prekmurje, kjer živi ptica na dolgih nogah z dolgim kljunom,... Všeč vam bo!
  Rate this review:

Hitri kontakt

company map
Mačkovci 35, 9202 Mačkovci, Pomurska

Dodatna kontaktna okna

 • Naziv:
 • PANVITA, Vinska klet Marof d.o.o.
 • Naslov:
 • Mačkovci 35, 9202 Mačkovci
 • Davčna št.:
 • 60237864
 • Plačilna platforma:
 • IBAN SI56 0510 0801 2331 408 (odprt 8.3.2007, ABANKA d.d.)
 • Plačilna platforma:
 • IBAN SI56 3300 0000 2819 878 (odprt 2.10.2008, Addiko Bank d.d.)
 • Faks:
 • +386(0)2 5561831
 • Odgovorna oseba:
 • Uroš Valcl
 • Kontaktna oseba:
 • Uroš Valcl