Objave

InfoSlovenija
6875
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew10227.jpg

VINSKA KLET BAJNOF, ŠMARJEŠKE TOPLICE

Gorenja vas pri Šmarjeti 22, Šmarješke Toplice, Jugovzhodna Slovenija
+386 (0)7 3075633

Galerija

Predstavitev storitve

Na osončenih legah Trške gore, prelestne vinske gorice, ki se pne nad Krko blizu Novega mesta, na vrhu katere od leta 1620 v senci stoletnih lip stoji božjepotna cerkev Device Marije, na 8 hektarjih vinogradov s sodobno vinogradniško opremo in na okolju prijazen način pridelujemo kakovostno in zdravstveno neoporečno grozdje. Tehnologija predelave grozdja in donegovanje mošta v vino sledi novim zahtevam stroke in željam potrošnikov. Tako naša vina vedno sledijo sodobnim trendom.

Dosledno tudi upoštevamo zapoved, da se da le iz zdravega in dozorelega grozdja pridelati dobro vino.
Zmogljivost Vinske kleti Bajnof je 240.000 litrov, in to v cisternah iz nerjavne pločevine in hrastovih sodih. Imamo sodobno polnilno linijo, primerne skladiščne prostore in priročen enološki laboratorij. Ob trgatvi lahko prevzamemo do 50.000 kg grozdja dnevno.

Na Bajnofu pridelujemo pestro paleto vin. Seveda je naše prvo vino cviček, njemu pa delajo družbo žametna (cvičkova) in trškogorska penina (pridelani po klasični metodi sekundarnega vrenja v steklenici); modra frankinja, ki jo v najboljši letinah zorimo tudi v svežih ožganih hrastovih sodih (barik); od belih vin pa trškogorsko belo (zvrst iz šardoneja, kernerja, sivega pinota in laškega rizlinga), laški rizling, kerner in predikatna vina sorte šardone in sovinjon.

Hortikultura

Za vas uredimo celotno okolico hiše, atrija, poslovnega prostora, vikenda, igrišča, nogometnega igrišča…
Poskrbimo za projektiranje, strojno obnavljanje zelenic, sanacijo brežin, polaganje travnega tepiha ter postavitev zalivalnih in namakalnih sistemov.
‘Drevo, ki nekatere gane do solz radosti, je v očeh drugih samo zelena stvar, ki jim stoji napoti. Nekateri vidijo v Naravi samo smešnost in pokvečenost… Drugi Naravo komaj opazijo.’
William Blake

MI POSKRBIMO DA JO OPAZIJO VSI !!!
Strokovno usposobljena 20 članska ekipa, 25 letne izkušnje na področju hortikulture, poskrbi, da je zadovoljstvo stranke in kakovost naših izvedenih del na prvem mestu.
Zemlja ne pripada človeku. Človek pripada zemlji.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

company map
Gorenja vas pri Šmarjeti 22, Šmarješke Toplice, Jugovzhodna Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Vinogradništvo, vinarstvo, hortikultura, trgovina Marko Cvelbar s.p.
Davčna št.:
75541084
Kontaktna oseba:
Marko Cvelbar
Faks:
+386 (0)7 3075633