Objave

InfoSlovenija
4704
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew36813.jpg

KANOFLEUR HORTIKULTURA, VINICA

Vinica 42, 8344, Vinica, Jugovzhodna Slovenija

Galerija

Predstavitev storitve

Na Vašem vrtu raste množica rož, katerih ne znate niti poimenovati, trava, ki raste v šopih, bi morala biti že zdavnaj pokošena in drevje hrepeni po pravilnem načinu obrezovanja...

Nimate časa, znanja ali enostavno želite te naloge prepustiti nekomu, ki svoje delo opravlja vrhunsko?

Mi smo odgovor na Vaše želje!

Nič manj kot fasada hiše ali dvorišče je za lep videz vašega doma pomemben vrt.

Ponujamo vam kompletno storitev, od vzgoje trajnic, grmovnic in drevja do zasaditve na vašem domu ali poslovnem prostoru.

Ponujamo vam dela od zasnove vrta (načrta), humuziranja, manjših gradbenih del, zasaditev z rastlinami, ureditev trate ter vzdrževanje zelenic in vrtov.

Vrtnarstvo

Na naši vrtnariji v Vinici vzgajamo preko 120 vrst trajnic in trav, preko 80 vrst grmovnic in iglavcev ter približno 60 vrst dreves. Večino rastlin vzgajamo v loncih in kontejnerjih. Rastline, ki so vzgojene v loncih in kontejnerjih lahko sadimo skozi celo leto, ker ne doživijo presaditvenega šoka. Rastline vzgojene na naši vrtnariji so odporne na vremenske vplive kot so vročina in mraz saj jih vzgajamo na prostem.  Sortiment rastlin sproti večamo glede na potrebe strank. Rastlin, ki jih nimamo kupujemo pri priznanih vrtnarjih po Sloveniji in tujini.

Hortikultura

Pod hortikulturo spada urejanje in vzdrževanje okolice hiš in poslovnih prostorov ter javnih površin. Izvajamo vsa dela od manjših zemeljskih del, humuziranje, ureditev terena z mini bagerjem, zasaditve z rastlinami, ureditve gred z lubjem ali kamni (prodniki), ureditve in postavitve ribnikov ali skalnjakov in vzdrževanje (košnja zelenic, vinogradov, pokopališč in ostalih javnih površin, gnojenje, zračenje trate, obrezovanje sadnega drevja, grmovnic in ostalih dreves).

Na vašo željo opravimo ogled terena, se pogovorimo o vaših željah in možnosti izvedbe le teh na vašem vrtu. Po posvetu z vami vam pripravimo osnutek ureditve vašega vrta ali zelenice. Osnutek vsebuje  tlorisni načrt z vrisanimi objekti, potkami, rastlinami in oblikami gredic. Dodan je še opis vseh rastlin z podrobnim opisom o velikosti barvi in času cvetenja.  Predlog za prekritje gredic z lubjem ali kamni (prodniki). Opis o poteku izvedbe del. Na koncu še ponudba za zasaditev z imenom rastline, količino rastlin in ceno. Po vaši odločitvi izvedemo zasaditev v celoti ali po vaših željah.

O nas

Smo podjetje s 15 letno tradicijo...

Na samem začetku smo se ukvarjali z vrtnsrstvom in cvetličarstvom; vzgojo enoletnic in trajnic za prodajo, hortikultura pa je bila le del dodatne ponudbe naših storitev. V letu 1997 smo se začeli glede na povpraševanje strank vse bolj osredotočati na hortikulturno ureditev in le-ta je še danes poglavitna dejavnost podjetja Kanofleur.

Ker naše delo vsebuje veliko mero prilagajanj in predhodnih terenskih ogledov, nam tudi strokovno svetovanje ni tuje. Skupaj si bomo ogledali trenutno stanje, prisluhnili vašim željam, ki jih bomo vsekakor skušali uresničiti. Svetujemo vam glede predpriprave terena, izdelamo osnutek zasaditve, plan izvedbe del, končne zasaditve in vzdrževanja ter izdelamo ponudbo.

Na naši vrtnariji v Vinici vzgajamo preko 120 vrst trajnic in trav, preko 80 vrst grmovnic in iglavcev ter okoli 60 vrst dreves. Večino rastlin vzgajamo v loncih in kontejnerjih. Rastline, ki so vzgojene v loncih in kontejnerjih lahko sadimo skozi celo leto, ker ne doživijo presaditvenega šoka. Rastline vzgojene na naši vrtnariji so odporne na vremenske vplive kot so vročina in mraz saj jih vzgajamo na prostem.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

company map
Vinica 42, 8344, Vinica, Jugovzhodna Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Kanofleur vrtnarstvo in cvetličarstvo Vinica d.o.o.
Davčna št.:
19855338