Brezplačne informacije 080 34 22

VRTNARSTVO CVETKO, MEDVODE

Spodnje Pirniče 43a , Medvode, Osrednjeslovenska
Pokaži pot
  • Poslovna oblika:
  • Vrtnarstvo cvetko, pridelovanje, storitve in trgovina, d.o.o.
  • Davčna št.:
  • 73347485
  • E-mail:
  • Govorimo:
Pri nas najdete zares razkošen izbor okrasnih rastlin, lahko dobite tudi sadike zelenjave in zelišc, substrate za sajenje in gnojila. Prijazne vrtnarice vam pomagajo pri izbiri, po želji pa vam tudi svetujemo o ureditvi vrta in vam rastline tudi posadimo v korita ali lonce.

Ker je veliko odvisno od kakovosti sadik, si prizadevajo za vzgojo zdravih rastlin ob sodelovanju s Kmetijskim inštitutom Slovenije in tujimi strokovnjaki.

Že dolgo se povezujejo z najboljšimi dobavitelji iz tujine.

VRTNARIJA CVETKO se razteza kar na 8000 kvadratnih metrih pokritih površin.

 
Pri nas dobite strukturne rastline:

Fuksija, Torenija, Diascija, Afriško sonce, Skevola, Bakopa Polproizvodi v kultipaku, lončku st. 9 in lončku št. 12 Sadike


Zelenjave:

plodovke, kapušnice, trajnice


Pišite nam na naslov: 


Vrtnarstvo se je v vseh teh letih razvijalo v širino kot nekatera druga. Postalo je veliko drugačno, prepoznavno. To začutite že ob prvem obisku. Vsako leto z okenskim in balkonskim cvetjem zasadimo številna cvetlicna korita in razpostavimo posodovke. Vedno lahko pričakujete kaj novega na skalnjaku, vzorčnih grobovih, na gredicah s trajnicami in seveda v vrtu. Veliko pozornost namenjamo tudi NASVETOM.

Razmišljate o zasaditvi ali preureditvi vrta ali pa potrebujete le nasvet, kako olepšati domovanje s sezonskim cvetjem? Oglasite se, vedno skušamo ustreči vsem željam!


DEJAVNOSTI


Vzgoja in prodaja sadik:

• cvetja
• lončnic
• trajnic
• dišavnic
• zelenjava na prostem in v rastlinjakih
• maloprodaja in veleprodaja z razvozom

Najsodobnejša oprema v rastlinjakih, uporaba kvalitetnih rastnih substratov in gnojil ter učinkovita zaščita pred boleznimi in škodljivci so porok, da bo kupljena rastlina doma dobro uspevala.

Ljubiteljem balkonskih rastlin je na voljo 50 sort pelargonij svetovno znanega gojitelja Fischerja, 11 sort surfinij ter pestra ponudba drugih balkonskih, vrtnih in nagrobnih rastlin. Posebnosti letošnje pomladi so: rdeča, svetlo modra, lila in modra surfinija. Letos smo se še posebej trudili na področju kvalitete in utrjevanu rastlin. Za mnoge bodo zanimive stebelne rastline in rastline v obešankah.

STEVIA ALI STEVIJA JE NAJBOLJŠE NARAVNO BIOLOŠKO SLADILO , KI GA GOJIMO NA VRTU V POSODI ALI BALKONU .

Pri enoletnicah, ki so primerne za nasade domačih gredic, grobov in parkov, poleg že dovolj znanih, lahko najdete tudi bolj redke kot so sanvitalija, bidens, bakopa in ostale pokrivne in gosto rastoce cvetoce rastline.

Poleg balkonskih rastlin lahko na vrtnariji dobite tudi vrtne trajnice, grmovnice, sobne rastline in raznovrstne posode za sajenje.

Vrtnarjem nudimo sadike rezanih in lončnih krizantem, sadike balkonskih rastlin, lahko pa dobijo tudi polproizvode balkonskih rastlin, ciklam in božičnih zvezd.
Ključne besede:

MNENJA

Oddaj mnenje

© 2006 - 2019 Vse pravice pridržane, zasebno lastništvo www.info-slovenija.si