Objave

InfoSlovenija
3859
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew65228.jpg

VRTNARSTVO CVETKO, MEDVODE

Spodnje Pirniče 43a, Medvode, Osrednjeslovenska

Galerija

Predstavitev storitve

Pri nas najdete zares razkošen izbor okrasnih rastlin, lahko dobite tudi sadike zelenjave in zelišc, substrate za sajenje in gnojila. Prijazne vrtnarice vam pomagajo pri izbiri, po želji pa vam tudi svetujemo o ureditvi vrta in vam rastline tudi posadimo v korita ali lonce.

Ker je veliko odvisno od kakovosti sadik, si prizadevajo za vzgojo zdravih rastlin ob sodelovanju s Kmetijskim inštitutom Slovenije in tujimi strokovnjaki.

Že dolgo se povezujejo z najboljšimi dobavitelji iz tujine.

VRTNARIJA CVETKO se razteza kar na 8000 kvadratnih metrih pokritih površin.

 
Pri nas dobite strukturne rastline:

Fuksija, Torenija, Diascija, Afriško sonce, Skevola, Bakopa Polproizvodi v kultipaku, lončku st. 9 in lončku št. 12 Sadike


Zelenjave:

plodovke, kapušnice, trajnice


Pišite nam na naslov:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.


Vrtnarstvo se je v vseh teh letih razvijalo v širino kot nekatera druga. Postalo je veliko drugačno, prepoznavno. To začutite že ob prvem obisku. Vsako leto z okenskim in balkonskim cvetjem zasadimo številna cvetlicna korita in razpostavimo posodovke. Vedno lahko pričakujete kaj novega na skalnjaku, vzorčnih grobovih, na gredicah s trajnicami in seveda v vrtu. Veliko pozornost namenjamo tudi NASVETOM.

Razmišljate o zasaditvi ali preureditvi vrta ali pa potrebujete le nasvet, kako olepšati domovanje s sezonskim cvetjem? Oglasite se, vedno skušamo ustreči vsem željam!


DEJAVNOSTI


Vzgoja in prodaja sadik:

• cvetja
• lončnic
• trajnic
• dišavnic
• zelenjava na prostem in v rastlinjakih
• maloprodaja in veleprodaja z razvozom

Najsodobnejša oprema v rastlinjakih, uporaba kvalitetnih rastnih substratov in gnojil ter učinkovita zaščita pred boleznimi in škodljivci so porok, da bo kupljena rastlina doma dobro uspevala.

Ljubiteljem balkonskih rastlin je na voljo 50 sort pelargonij svetovno znanega gojitelja Fischerja, 11 sort surfinij ter pestra ponudba drugih balkonskih, vrtnih in nagrobnih rastlin. Posebnosti letošnje pomladi so: rdeča, svetlo modra, lila in modra surfinija. Letos smo se še posebej trudili na področju kvalitete in utrjevanu rastlin. Za mnoge bodo zanimive stebelne rastline in rastline v obešankah.

STEVIA ALI STEVIJA JE NAJBOLJŠE NARAVNO BIOLOŠKO SLADILO , KI GA GOJIMO NA VRTU V POSODI ALI BALKONU .

Pri enoletnicah, ki so primerne za nasade domačih gredic, grobov in parkov, poleg že dovolj znanih, lahko najdete tudi bolj redke kot so sanvitalija, bidens, bakopa in ostale pokrivne in gosto rastoce cvetoce rastline.

Poleg balkonskih rastlin lahko na vrtnariji dobite tudi vrtne trajnice, grmovnice, sobne rastline in raznovrstne posode za sajenje.

Vrtnarjem nudimo sadike rezanih in lončnih krizantem, sadike balkonskih rastlin, lahko pa dobijo tudi polproizvode balkonskih rastlin, ciklam in božičnih zvezd.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

company map
Spodnje Pirniče 43a, Medvode, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Vrtnarstvo cvetko, pridelovanje, storitve in trgovina, d.o.o.
Davčna št.:
73347485