Objave

InfoSlovenija
3765
  • Masaža
  • MASAŽE BOGASTVO ZDRAVJA, LJUBLJANA
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew46330.jpg

MASAŽE BOGASTVO ZDRAVJA, LJUBLJANA

Tabor 9, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija

Predstavitev storitve

Masaža je staro naravno ljudsko zdravilo. Človeški rod jo je uporabljal tisočletja in se je ohranila do danes. Glede na bogato in več tisoč let staro zgodovino masaže, prvi zapisi so namreč nastali leta 2696 pred našim štetjem, v času kitajskega cesarj Huang-ti-ja (Rumenega carja), so se pri različnih kulturah, religijah in narodih oblikovale razne oblike masaže, ki se med seboj razlikujejo v filozofiji in načinu izvajanja.

Masaža za zdravje in dobro počutje - je priporočljiva, kadar ste zelo utrujeni ali pod stresom in težav ne morete natančno opredeliti.

RAZVAJAJTE SE PO PROMOCIJSKIH CENAH!

Antistresna,sprostitvena masaža z aromatičnimi olji
70 minut : 44 eur

Klasična švedska masaža
60 minut : 35 eur
45 minut : 30 eur
30 minut : 25 eur

Tuina masaža

40 - 50 minut : 35 eur

Ročna limfna drenaža
60 minut : 35 eur

Anticelulitna ročna masaža z ventuzami ali namensko kremo 
45 minut : 30 eur

Body wrapping z masažo 
90 minut : 48 eur


UGODNOSTI

Paket 4+1

Pri predplačilu štirih masaž Vam eno masažo podarimo!

Poleg tega pa si z osmimi obiski našega salona zagotovite še eno, deveto brezplačno masažo (podpise se zbira na hrbtni strani vizitke)!


V pozitivno urejenem prostoru, odmaknjeni od vsakodnevne naglice, stresa, napetosti, se prepustite razvajanju z masažo, ki vam bo povrnila dobro voljo, vas napolnila z pozitivno energijo ter poskrbela za sprostitev in krepitev vašega zdravja.

MASAŽE
Klasična ročna masaža celega telesa

Masaža pomeni izmenjavo dotika med dlanmi in telesom, ki vzbuja ugodje in izboljša zdravje. Učinki klasične masaže so telesne in duševne narave.

Delna protibolečinska masaža (hrbet)

Delno masažo priporočamo vsem, ki veliko sedijo, stojijo in so v prisiljeni drži, zaradi svojega dela. Imajo bolečine v vratu, ramenih, hrbtenici, križu, nogah in stopalih.

Delna protibolečinska masaža (hrbet, noge)

Masaža zmanjšuje stres, bolečine ter pripomore k boljšemu počutju. Če pa je bolečina večja in traja dalj časa, je potrebno poiskati pomoč pri fizioterapevtu ali zdravniku.

Sprostitvena masaža stopal

Stopala vas lahko ponesejo v kraljestvo užitka. So eden najbolj čutnih in občutljivih delov telesa. Ljubeč dotik stopal je lahko izjemno sproščujoč, poživljajoč ali spodbuden. Masaža stopal je pravi balzam za telo in dušo.

Antistresna, sprostitvena masaža z aromatičnimi olji

Ta masaža se priporoča za sprostitev, osvežitev oziroma poživitev. Je umirjajoča in stimulativna, pozitivna energija bo obnovljena, utrujenost pozabljena, zagon za nove podvige pa okrepljen.

Eterična olja, ki v organizem prehajajo preko kože z masažo, izboljšajo imunski sistem, vplivajo na psiho.

Uporabljamo lahko aromatično olje, naravno rastlinsko maslo ali pa zlato olje, kombinacija čistega zlata in šipkovega olja.

Anticelulitna ročna masaža z ventuzami

Masaža je podobna klasični, s posebnimi prijemi – bolj čvrsti in intenzivnejši. Podkožno tkivo najprej ogrejemo z gladenjem, otiranjem. S tem izboljšamo pretok krvi v mišicah, mikrocirkulacijo podkožnega tkiva, pospešimo limfni in krvni obtok, dvignemo in razbijemo maščobne celice. Koža postane odpornejša, gladka bolj elastična. Posledično je manj pomarančaste kože.

Anticelulitna ročna masaža

Masaža je podobna klasični, s posebnimi prijemi – bolj čvrsti in intenzivnejši. Podkožno tkivo najprej ogrejemo z gladenjem, otiranjem. S tem izboljšamo pretok krvi v mišicah, mikrocirkulacijo podkožnega tkiva, pospešimo limfni in krvni obtok, dvignemo in razbijemo maščobne celice. Koža postane odpornejša, gladka bolj elastična. Posledično je manj pomarančaste kože.
Masaža je osredotočena na problematično področje, na predele, kjer se pojavlja celulit. V pomoč nam je olje proti celulitu,ki je bogata kombinacija aktivnih, naravnih snovi, ki delujejo anticelulitno.

Ob uporabi ventuz za vakumsko ročno masažo, pa še dodatno spodbujamo metabolični in regenerativni proces,poveča se mišični tonus, maščobne blazinice, ki so globlje pod kožo se hitreje razbijejo, odpravi se ohlapna in uvela koža, boljša in učinkovitejša penetracija aktivnih anticelulitnih učinkovin.

Body wrapping (z masažo ali brez masaže)

Razgradnja maščob in izločanje drugih zaostalih produktov iz kože in podkožnega tkiva.

Manualna limfna drenaža

Ročna limfna drenaža je tehnika oziroma terapevtska metoda,s katero odpravljamo odvečno tekočino iz medceličnih prostorov,razstruplja in prenavlja tkiva.

Cilj ročne limfne drenaže je uravnovesiti tekočine v telesu.Dobro delovanje limfnega sistema je nujno za človekovo zdravje.

Študije in raziskave so pokazale, da ročna limfna drenaža stimulira nastajanje novih limfocitov ter posledično protiteles, kar bistveno izboljša imunski sistem organizma.

DELOVNI ČAS IN NAROČANJE
V masažnem salonu Bogastvo Zdravja, se vsaki stranki posvetimo individualno, zato sprejemamo samo naročila po predhodnem dogovoru po telefonu 041 365 325. Delovni čas po dogovoru! Nahajamo se v centru Ljubljane, na Tabor 9.

DARILNI BONI
Nimate zamisli kaj bi podarili svojim najdražjim,prijateljem,sodelavcem?

Podarite jim darilni bon za masažo - ki bo tudi prijetno darilo!

Darilni bon lahko kupite v našem masažnem salonu,vendar le po predhodnem telefonskem naročilu.

O MASERKI ZDENKI BUČAR
Osrečuje me delo z ljudmi. Rada pripomorem k njihovemu dobremu počutju, ohranjanju zdravja ter lepote, tako zunanje kot notranje. Ravno zato sem se odločila, da združim svoje znanje in izkušnje o zdravi in uravnoteženi prehrani, tudi dietni, z novo pridobljenimi znanji o masažah (ročna limfna drenaža, klasična švedska masaža, anticelulitni tretmaji...) ter tako pripomorem k skrbi za zdrav življenski slog posameznika. Vendar pa se je potrebno zavedati, da smo mi sami tisti, ki skrbimo za splošno dobro počutje organizma ter tako ohranjamo Bogastvo Zdravja.

Vir: http://www.masaze-ljubljana.si/zakaj-masaza

 

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Tabor 9, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Masaže - B.Z., bogastvo zdravja, Bučar Zdenka, s.p.
Davčna št.:
14128217
Naslov:
Tabor 9, 1000 Ljubljana
Plačilna platforma:
IBAN SI56 0201 6333 5620 734 (NLB d.d.)
Kontaktna oseba:
Bučar Zdenka