Brezplačne informacije 080 34 22

ČISTILNICA ŽAJFA, MARIBOR

Pobreška cesta 18 , Maribor, Podravska +386 (0)2 7468015
Pokaži pot
  • Poslovna oblika:
  • Mirkom, trgovina, proizvodnja in storitve, d.o.o.
  • Davčna št.:
  • 99750651
  • E-mail:
Čistilnica Žajfa v Europarku Maribor v kletni etaži tik ob avtopralnici

Žajfa je čistilnica v srcu mesta Maribor. Na priročni lokaciji, ob vhodu v nakupovalno središče Europark, vas strokovno osebje pričakuje v sodobno opremljeni ČISTILNICI, PRALNICI IN ŠIVALNICI. V kemični čistilnici, pralnici in šivalnici Žajfa dajemo velik pomen ekologiji, zato uporabljamo v kolikor je to mogoče okolju prijazne metode in sredstva za čiščenje.

Z našim znanjem ter najnovejšo tehnologijo čiščenja in pranja poskrbimo, da so vaša oblačila čista, dobro zlikana in brez muck.

Poskrbimo za impregnacijo in s tem zaščitimo vaša oblačila pred dežjem.

Posebno skrb namenjamo čiščenju posteljnine in plišastih igrač. Oboje čistimo po postopku mokrega čiščenja, kar pomeni nežno pranje z vodo in pralnimi sredstvi, ki ščitijo občutljiva volnena vlakna. Vaša posteljnina bo tudi po čiščenju ostala mehka in voljna.

Preproge vseh velikosti nam lahko z avtomobilom enostavno pripeljete do sprejemnice. Očistimo jih po postopku bio pranja z večkratnim stepanjem, ploskovnim pranjem in ožemanjem.

Našo ponudbo sestavlja tudi servis šiviljskih popravil. Izkušene šivilje poskrbijo za krajšanje, oženje, menjavo zadrg ter ostala šiviljska popravila.

Cenik: PDF  

Delovni čas: 
Pon - Sob: 9:00 - 21:00
Nedelja: 9:00 - 15:00
Ključne besede:

MNENJA

Oddaj mnenje

© 2006 - 2019 Vse pravice pridržane, zasebno lastništvo www.info-slovenija.si