Image
Image
5407
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew8058.jpg

ČISTILNICA ŽAJFA, MARIBOR

Pobreška cesta 18 , Maribor, Podravska

Galerija slik

Predstavitev

Čistilnica Žajfa v Europarku Maribor v kletni etaži tik ob avtopralnici

Žajfa je čistilnica v srcu mesta Maribor. Na priročni lokaciji, ob vhodu v nakupovalno središče Europark, vas strokovno osebje pričakuje v sodobno opremljeni ČISTILNICI, PRALNICI IN ŠIVALNICI. V kemični čistilnici, pralnici in šivalnici Žajfa dajemo velik pomen ekologiji, zato uporabljamo v kolikor je to mogoče okolju prijazne metode in sredstva za čiščenje.

Z našim znanjem ter najnovejšo tehnologijo čiščenja in pranja poskrbimo, da so vaša oblačila čista, dobro zlikana in brez muck.

Poskrbimo za impregnacijo in s tem zaščitimo vaša oblačila pred dežjem.

Posebno skrb namenjamo čiščenju posteljnine in plišastih igrač. Oboje čistimo po postopku mokrega čiščenja, kar pomeni nežno pranje z vodo in pralnimi sredstvi, ki ščitijo občutljiva volnena vlakna. Vaša posteljnina bo tudi po čiščenju ostala mehka in voljna.

Preproge vseh velikosti nam lahko z avtomobilom enostavno pripeljete do sprejemnice. Očistimo jih po postopku bio pranja z večkratnim stepanjem, ploskovnim pranjem in ožemanjem.

Našo ponudbo sestavlja tudi servis šiviljskih popravil. Izkušene šivilje poskrbijo za krajšanje, oženje, menjavo zadrg ter ostala šiviljska popravila.

Cenik: PDF  

Delovni čas: 
Pon - Sob: 9:00 - 21:00
Nedelja: 9:00 - 15:00

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Pobreška cesta 18 , Maribor, Podravska

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
Mirkom, trgovina, proizvodnja in storitve, d.o.o.
Davčna št.:
99750651
Telefon:
+386 (0)2 7468015
E-mail:
info@cistilnica-zajfa.si
Certifikat
Naziv:
Mirkom, trgovina, proizvodnja in storitve, d.o.o.