Image
Image
6347
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew1687.jpg

KČP KEMIČNA ČISTILNICA IN PRALNICA, LJUBLJANA

Vidovdanska cesta 2 , Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

Jeseni leta 1964 smo začeli urejati delavnico na Vidovdanski 2 v Ljubljani. Kupili smo stroje in likalne mize, ter uradno odprli čistilnico 2 aprila 1965 leta. Naša kemična čistilnica je bila prva privatna čistilnica v takratni Jugoslaviji.

Leta 1989 smo odprli prvo poslovno enoto in sprejemnico v Murglah. Leta 1998 smo prvi v Sloveniji uvedli odvoz in prevoz na dom brez dodatnega doplačila in leta 1999 smo odprli drugo delavnico na Wolfovi ulici v centru Ljubljane. V Januarju 2012 pa smo se preselili v poslovni kompleks LITOSTROJ, kjer sedaj uporabljamo samo visoko kvalitetne in moderne stroje za kemično čiščenje in pranje Bowe in Veit, ki sta vodilna na svojem področju.

Vedno smo zainteresirani za povezovanje in sodelovanje. Iščemo partnerje, ki razpolagajo s poslovnim prostorom ter delavci, ki bi želeli od nas dobiti franšizo.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Vidovdanska cesta 2 , Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
KČP kemična čistilnica in pralnica d.o.o.
Davčna št.:
53391101
Telefon:
+386 (0)1 2310782
E-mail:
cistilnica@siol.net
Certifikat
Naziv:
KČP kemična čistilnica in pralnica d.o.o.