Objave

InfoSlovenija
8416
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew26614.jpg

MODNO KROJAŠTVO ANDREJ ŠMIGOC, PTUJ

Spuhlja 86A, 2250, Ptuj, Podravska
+386 (0)2 7793560

Galerija

Predstavitev storitve

Smo obrtna delavnica za modno krojaštvo z več kot 40-letno tradicijo in priznano kakovostjo. Vsa oblačila izdelamo po posameznih merah in poizkušnjah ali po konfekcijskih številkah, ne glede na oddaljenost kupcev, ter seveda iz najkvalitetnejših osnovnih in pomožnih materialov.

Podjetje Modno krojaštvo Andrej Šmigoc, d.o.o. trenutno zaposluje 15 ljudi, ki so strokovno usposobljeni za vse vrste operacij, ki so potrebne za vrhunski izgled oblačil in odlično počutje naših strank. Nenehno opravljamo tečaje na področju tekstilne tehnologije, ki so potrebni za vse večjo kvaliteto oblačil. Sledimo razvoju tehnologije, ki je potrebna za čim boljši izgled oblačila, predvsem detailov (žepi, fazone, luknje, okrasno šivanje - AMF ...).

Naša strokovna in tehnološko opremljena obratovalnica se ukvarja s šivanjem vseh vrst uniform in svečanih oblačil, ki so primerna za posamezne kupce, predvsem pa za različna podjetja, prosvetna društva, pevske zbore, godbenike, orkestre...

Zaupalo nam je že veliko pomembnih slovenskih in tujih podjetij ter prav tako posameznikov, zato nas pokličite in radi vam bomo ustregli.

Vsa oblačila izdelamo po posameznih merah in poizkušnjah ali po konfekcijskih številkah, ne glede na oddaljenost kupcev, ter seveda iz najkvalitetnejših osnovnih in pomožnih materialov. Ker želimo strankam prihraniti čas in denar, lahko osnovno oblačilo dopolnimo s primernimi srajcami, bluzami, kapami, modnimi dodatki ...

S strokovnim svetovanjem vam pomagamo izdelati celosten izgled oblačil zaposlenih v določenem podjetju (gostinstvo, hotelirstvo, javna podjetja ...). Izdelamo idejne skice, pripravimo materiale in dodatke, izdelamo lahko tudi vzorčni model, ki ga stranki predstavimo in ga po skupnem sestanku dodelamo do podrobnosti. Tako zaposleni v podjetju v celoti izgledajo usklajeno in se ujemajo z okoljem, v katerem delajo.


IZDELKI


Oblačila za gostinstvo in hotelirstvo

Oblačila za gostinstvo in hotelirstvo so oblačila, ki morajo biti izdelana do podrobnosti po želji naročnika oz. uporabnika, saj so to oblačila, katera uporabniki koristijo tudi po več dni skupaj. V ta namen uporabljamo visokokvalitetne najtrpežnejše materiale z vsebovanjem visokega prezračevanja in elastana. Mednje spadajo oblačila za recepcijo, strežbo, wellness, portirje, sobarice, gospodinje ...

Narodne noše

Izdelujemo vse vrste slovenskih narodnih noš in noše za folklorne skupine. Ker je interesnih skupin veliko, je končni izgled noše predvsem odvisen od dogovora s stranko. Ročno izdelujemo: telovnike, hlače, srajce, podhlače, ženske obleke, rute, nogavice, sklepnike ..., katere pa lahko tudi med seboj kombiniramo, da dobimo želen izdelek.

Oblačila za kulturna društva

V program oblačil za kulturna društva spadajo predvsem pevski zbori, glasbene skupine, godbe na pihala, mažoretne in twirling skupine ... To so skupine, ki morajo že na prvi pogled delovati urejeno in enotno, obenem pa morajo izstopati od ostalih navzočih. Skupaj z naročnikom v osnovi izdelamo vzorčni model, katerega kasneje dodelamo do želenega izgleda.

Lovska oblačila

Med slovenskimi lovci smo zagotovo poznani, da po meri in iz najboljših materialov šivamo slavnostni lovski moški in ženski kroj (letni, zimski material), hubertus plašče, pelerine, pumparice, usnjene telovnike ... Prav tako pa lovski program zapolnimo s srajcami, klobuki, kravatami, šali. Skratka, lovca oblečemo od nog do glave po veljavnih predpisih slovenske lovske organizacije.

Gasilska uniforma

Gasilska uniforma mora biti v predpisu z gasilskimi standardi. Izgled, oblika, vrsta in barva šivov morajo vizualno ustrezati potrjenemu vzorcu. Gumbi so zlate barve z vtisnjenim gasilskim znakom in predpisane velikosti. Gasilsko uniformo za člane in članice sestavljajo: moški in ženski kroj, plašč, šapka, klobuk, kravata, srajca, bluza...

Čebelarska uniforma

Moški in ženski kroj, telovniki, plašči, klobuki, kravate, rutice, broške, srajce ...

Oblačila za svečane priložnosti

Poročne moške obleke, obhajilne in birmanske moške obleke, klasične obleke, modne obleke, fraki, smokingi, kostimi ...

Srajce

Izdelujemo srajce in bluze iz visokokakovostnih materialov. Srajce in bluze izdelujemo vseh  barv in krojev. Izdelujemo jih po konfekcijskih velikostih. Medtem, ko vam srajce izdelamo tudi po meri. S tako izdelanimi srajcami skrbimo za zunanjo prepoznavnost vašega podjetja. Po vaši želji lahko izdelamo elegantne srajce, moderne srajce,...

Vozniška oblačila

Zimski moški in ženski plašči

Varnostna oblačila

Oblačila za pogrebna podjetja

Razno

Kape, klobuki, pasi, kravate, rutice, robčki, rokavice, broške, manšetni gumbi, igle za kravate ...

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Spuhlja 86A, 2250, Ptuj, Podravska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Modno krojaštvo Andrej Šmigoc, oblikovanje oblačil, trgovina, d.o.o.
Davčna št.:
59565993
Kontaktna oseba:
Andrej Šmigoc
Faks:
+386 (0)2 7793560