Objave

InfoSlovenija
3376
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew30009.jpg

MUCAMACA OBLIKOVANJE TEKSTILIJ, PRESERJE

Jezero 4, 1352, Preserje, Osrednjeslovenska

Galerija

Predstavitev storitve

Maja Kocijan Dolinšek. Ni prava mačka.

Pa vendar je osrednji lik njene blagovne znamke mačka otožnega pogleda, ki se pojavlja kot potisk na večini njenih izdelkov in jo spremlja od samega začetka »tazaresnega« ustvarjanja.

Po izobrazbi univ. dipl. inž. tekstilstva je ljubiteljica ustvarjanja, Brazilije, dobre kave, odbitih čevljev in oversized modnih dodatkov, teka, mehiške hrane, črnega humorja, sušija, filmov Pedra Almodovarja. Zaljubljena v preprosto, popolno in lepo.

Maja je najbolj prepoznavna po majicah, ki jih krasi potisk muce okrašene s perlicami. Majice so izdelane iz viskoznega oz. bombažnega pletiva z dodatkom elastana in ročno potiskane s tehniko sitotiska.

Njen zadnji izziv ji predstavlja izdelava oblačila nosljivega na več načinov. Nastaja linija oblačil mu.da, ki temelji na enostavnih krojih, izpeljanih iz osnovnih geometrijskih likov. Tako se lahko hlače v hipu spremenijo v obleko, bolero v šal, obleka v krilo ali tuniko.

Poleg oblačil izdeluje tudi modne dodatke ter nakit iz tekstilnih materialov, lesenih kroglic in pleksi stekla, ki je izdelan unikatno ali v manjših serijah.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

company map
Jezero 4, 1352, Preserje, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
MucaMaca oblikovanje tekstilij Maja Kocijan Dolinšek s.p.
Davčna št.:
84722525