Objave

InfoSlovenija
4531
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew23419.jpg

ELEKTRO INŠTALACIJE PROJEKTIRANJE HLADILNICE | MESO SADJE ZELENJAVA MLEKO

Aškerčev trg 9, 3270 Laško, Savinjska
+386(0)3 7338978

Galerija

Predstavitev storitve

Podjetje E.E.A. je bilo ustanovljeno leta 1985 in je 100% v zasebni lasti. Na začetku smo delovali na področju klasičnih elektro instalacij, tako v industriji kot zasebnem sektorju. S širitvijo naše dejavnosti smo pričeli s postavitvijo javnih razsvetljav in cestne signalizacije. V letu 1991 se je naša dejavnost razširila na AKU servis, servisiranje in menjavo stacionarnih akumulatorskih stacionarnih baterij. V letu 1995 smo odprli lastno specializirano trgovino z elektro materialom in pričeli z instalacijami na EX napravah.

Dejavnost se je z razvojem podjetja usmerila tudi na izvedbo elektro instalacij na toplarnah in kotlovnicah – ene prvih večjih sta kotlarna v Pivovarni Laško, ter kotlarna v TIM Laško. V ta kontekst spadajo tudi kotlarna na bio masa, ki jih izvajamo v Sloveniji in v tujini.
Postopno smo pričeli z izvedbo elektro instalacij na okolju prijaznih hladilnih sistemih v industrijskih in komercialnih hladilnicah z različnimi temperaturnimi režimi. V letu 1999 smo izvedli elektro instalacije na hladilnem sistemu v mlekarni DOSPINOS – Cooperativo El Coyol de Alajuela v Costa Rici. Prav tako nam niso tuja el. dela na zorilnicah mesa in mesnih produktov, na dimnicah in spremljajoči opremi za mesno industrijo.

Izvajamo meritve izvedenih elektro del in elektro naprav ter izdajamo ustrezne certifikate. Nudimo tudi projektiranje za elektro dela v različnih tehnologijah (kotlarne na bio maso, hladilnice, …), prav tako pa skupaj z našimi poslovnimi partnerji nudimo soft ware za različne tehnologije.
Naš cilj je stalna in visoko kvalitetna izvedba naših storitev in zadovoljstvo kupcev, zato smo leta 2006 pridobili standard kakovosti ISO 9001:2008. Nenehen razvoj ter izboljšave, ključ naše poslovne politike, nam omogočajo, da izvajamo kvalitetne elektro instalacije v različnih tehnoloških procesih. Zavedamo se pomembnosti varovanja okolja, uporabljamo le okolju prijazne materiale in se držimo zakonsko določenih predpisov.

Kot ekološko usmerjena družba smo se odločili, da tržišču ponudimo sodobne toplotne črpalke, namenjene ogrevanju zgradb in pripravi tople sanitarne vode.
Nudimo TČ zrak – voda, voda – voda in geotermalna sonda priznanih Evropskih proizvajalcev kot so TONON FORTY, DANFOSS in DAIKIN.

Kot ponudnik celovitih rešitev nudimo projektiranje, dobavo, montažo in servis navedenih TČ in ogrevalnih sistemov. Prav tako nudimo in izvedemo ogrevanje, prezračevanje z rekuperacijo in klimatizacijo objekta.

Razmišljanje o ekologiji nas je pripeljalo tudi na področje fotovoltaičnih sistemov, namenjenih proizvodnji električne energije.

Izvedemo vam celoten projekt mikro elektrarne od zasnove do izvedbe. Dobavimo vam fotovoltaične panele različnih priznanih proizvajalcev, kakor tudi vso ostalo spremljajočo opremo (razsmerniki, kabli, varovalni elementi, montažni material….).
Seveda pa naš razvoj skozi vsa leta temelji predvsem na zagotavljanju kakovosti storitev in zadovoljstvu naših kupcev.

MNENJA
Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Oddaj mnenje

Hitri kontakt

Aškerčev trg 9, 3270 Laško, Savinjska

Dodatna kontaktna okna

 • Poslovna oblika:
 • EEA MEDVED D.O.O, PODŠMIHEL 1C, 3270 LAŠKO
 • Naslov:
 • Aškerčev trg 9, 3270 Laško
 • Davčna št.:
 • 31966063
 • Plačilna platforma:
 • IBAN SI56 6100 0001 0365 670 (DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA)
 • Plačilna platforma:
 • IBAN SI56 6100 0001 0365 961 (DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA)
 • Faks:
 • +386(0)3 7338974
 • Kontaktna oseba:
 • Barbara Pipan