Objave

InfoSlovenija
4378
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew75214.jpg

TOPLOTNE ČRPALKE, SOLARNI SISTEMI, OGREVANJE, VODOVODNE INŠTALACIJE, ŽELEZNIKI, JEKOV D.O.O.

Dražgoše 62, 4228 Železniki, Gorenjska
+386 (0)4 5101551

Galerija

Predstavitev storitve

V podjetju Jekov d.o.o. se od vsega začetka ukvarjamo z montažo strojnih instalacij- ogrevanje, vodovod plinske instalacije. Poslujemo pretežno na območju cele gorenjske, delno Ljubljane in severne primorske.

KLJUČAVNIČARSTVO JEKOV - VAŠ STROKOVNJAK ZA STROJNE INŠTALACIJE!

Naš cilj je stranki ponuditi in vgraditi in cervisirati materiale kvalitetnih proizvajalcev, saj je edino to lahko garant za zadovoljstvo strank in uspešen nadaljni razvoj!

V podjetju sodelujemo z srednjo šolo pri izobraževanju vajencev kokor tudi v izobraževalnih procesih v sklopu izvedbe programov praktičnega usposabljanja.

TOPLOTNE ČRPALKE
Toplotne črpalke delujejo po principu sprejemanja toplotne energije iz okolja in oddajanja le-te v ogrevanih prostorih, pri čemer izkoriščajo naravni toplotni zbiralnik okolja. Kot energetski viri se lahko uporabljajo talna in površinska voda, zemeljska toplota, sončna energija in zunanji zrak.

INŠTALACIJE CENTRALNEGA OGREVANJA
Sistemi centralnega ogrevanja so poznani že lep čas in so eni najbolj uporabljanih ter tudi preizkušenih. Omogočajo kakovostno in praktično ogrevanje hiše.

VODOVODNE INŠTALACIJE
Naše podjetje ima dolgoletne izkušnje z montažo ter servisiranjem vodovodnih inštalacij, obenem pa vam zagotavljamo kakovostno izvedbo, hitro dobavo materiala ter strokovnost.

PLINSKE INŠTALACIJE
Med konvencionalnimi ogrevalnimi sistemi sodi ogrevanje objekta s plinom med tiste najcenejše, obenem pa je tudi okolju prijazno, saj okolje onesnažuje precej manj kot uporaba fosilnih goriv. Peč za centralno ogrevanje je vključena v plinsko inštalacijo, postavitev in vzdrževanje katere zahteva strokovnost ter izkušnje.

SOLARNI SISTEMI
Solarni sistemi se uporabljajo za segrevanje tople vode in ogrevanje objektov. Aktivna oblika izkoriščanja sončne energije spada med obnovljive vire energije.

Vir: http://www.jekov.si/solarni-sistemi

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

company map
Dražgoše 62, 4228 Železniki, Gorenjska

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
JEKOV, ključavničarstvo, ogrevanje, vodovod in druge storitve, d.o.o.
Davčna št.:
87090848
Naslov:
Železniki, 62 Dražgoše 4228
Plačilna platforma:
IBAN SI56 0312 8100 0635 596 (SKB d.d.)
Kontaktna oseba:
Franc Jelenc
Faks:
+386 (0)4 5101551