Brezplačne informacije 080 34 22

PELSTON, PRESERJE

Kamnik pod Krimom 68D , Preserje, Osrednjeslovenska
Pokaži pot
  • Poslovna oblika:
  • Pelston storitve in trgovina d.o.o.
  • Davčna št.:
  • 77757548
  • E-mail:

Razmišljate o menjavi ogrevalnega energenta?
Se odločate katero peč izbrati?
Bi preuredili obstoječo peč na nov energent? 

Ob naraščajočih življenjskih stroških in varčevanju, prej ko slej pomislimo tudi na strošek ogrevalne sezone.

Za marsikoga postanejo rešitve, ki jih prinašajo peči na pelete sprejemljive in prijazne. Predvsem v Skandinaviji, peči na pelete ostajajo priljubljene, saj imajo peleti ugodno in stabilno ceno. Kurilno olje se že nekaj let kaže kot predrag energent, čeprav je popolna avtomatizacija sistema bila tista, ki je marsikje odgnala misel na drva in vsakodnevno delo, ki ga le ta prinašajo. Tisti bolj previdni so se odločali za nakup kombiniranega kotla olje/drva in pustili priprta vrata rekoč : »Če kurilnega olja ne bo ali bo predrago, so tu še vedno drva.«

Skoraj idealna kombinacija se zdi, če združimo prednosti obojega. Ceno drv in ugodje kurilnega olja. Peči na pelete, oziroma peleti kot energent nudijo natanko to. Toda, pozor ! Ali sploh moram zamenjati obstoječi kotel? V veliki večini ne! Enostavno in hitro, brez posebnih posegov, zamenjamo obstoječi gorilnik na olje s primernim gorilnikom na pelete. Tako lahko obdržite vse opcije ogrevanja, kot ste jih imeli pred posegom plus peleti, peči na pelete pa vam ni potrebno kupiti.

Torej: Peleti da, peči na pelete tudi, v kolikor je to sploh potrebno, saj z zamenjavo gorilnika s pripadajočim postrojenjem rešimo glavni izziv. Drastično pocenitev ogrevanja s cenovno nizko investicijo!

Ključne besede:

MNENJA

Oddaj mnenje

© 2006 - 2019 Vse pravice pridržane, zasebno lastništvo www.info-slovenija.si