Objave

InfoSlovenija
3616
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew48075.jpg

VODOVODNE IN OGREVALNE INŠTALACIJE, HRIBAR DARKO, KAMNIK

Soteska 6, 1241, Kamnik, Osrednjeslovenska

Galerija

Predstavitev storitve

Hribar Darko iz Kamnika ponuja storitve na področju montaže ogrevanja, vodovoda, plinskih inštalacij in kontroliranega prezračevanja po celotni Sloveniji.

Z uporabo sodobnega načina ogrevanja lahko že v samo nekaj letih povrnemo vloženo investicijo, poleg tega povečamo kvaliteta življenja in seveda poskrbimo za boljšo ohranjenost stanovanja/hiše.

Svetujem po poregledu in skupaj se odločimo za najustreznejšo rešitev, pa naj bo to v novogradnji ali adaptacija starejšega stanovanja.

STORITVE
VODOVOD IN KANALIZACIJA
Izgradnja vodovodnega sistema v novogradnjah, popravila pri okvarah vodovodnega sistema, prenova obstoječih in obrabljenih vodovodnih sistemom, vzdrževanje vodovodnih in kanalizacijskih sistemov

CENTRALNO OGREVANJE
Talno gretje, ki je v zadnjih časih najpogostejša oblika ogrevanja, sploh pri novogradnjah. Tak sistem ogrevanja omogoča ogrevanja brez radiatorjev oz. le te postavimo samo na željo stranke.

PREZRAČEVANJE - REKOPERACIJA
Gre za sistem stalnega prezračevanja prostorov , ki deluje tako, da v čiste (bivalne) prostore vpihava čist zrak, iz umazanih prostorov (kuhinja, kopalnica, hodnik) pa odvaja slab zrak v rekoperator, kjer ga prečisti in vrne nazaj v prostor.

PLINOVOD
Med našimi storitvami je tudi montaža plinohrama. Sistem plinovoda omogoča ogrevanje prostorov, plin uporabljamo tudi z kuhanje in tudi za ogrevanje vode.

SOLARNI SISTEMI
Naše storitve pri solarnih sistemih zajemajo postavitev sončnih celic (kolektorjev) različnih tipov. Te celice se poveže s sistemom centralnega ogrevanja ali z bojlerjem.

Pri delu uporabljamo materiale priznanih proizvajalcev.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Soteska 6, 1241, Kamnik, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Hribar Darko s.p. vodovodne in CK inštalacije
Davčna št.:
82675708
Kontaktna oseba:
Hribar Darko