Objave

InfoSlovenija
11682
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/980/cercamp_salon_keramike_prodaja_keramicnih_ploscic_ploscice_za_kopalnico_stenska_talna_keramika-1642670468.jpg

CERCAMP, SALON KERAMIKE, PRODAJA KERAMIČNIH PLOŠČIC, PLOŠČICE ZA KOPALNICO, STENSKA, TALNA KERAMIKA

Raičeva ulica 16, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija

Predstavitev storitve

Vizija podjetja Cercamp je utrditi vodilni položaj na trgu uvoza kvalitetne španske keramike priznanih proizvajalcev, kar dosegamo s krepitvijo dolgoročnih poslovnih povezav na domačem in tujem trgu.

Podjetje Cercamp d.o.o., salon keramike je družinsko podjetje, ki je na trgu že od leta 2009. V salonu keramičnih ploščic vam ponujamo raznoliko keramiko primerno prav za vse okuse – tudi tiste malo bolj zahtevne, ki si želijo izstopanja in drugačnosti. Nudimo stensko keramiko, talno keramiko, mozaik ploščice, šestkotne ploščice in mnogo drugih oblik keramike. Sodelujemo z arhitekti, projektanti, inštalaterji, obrtniki in navsezadnje tudi končnimi uporabniki ter se maksimalno potrudimo, da se vsaka stranka počuti del našega tima.


Vrednote podjetja Cercamp - keramika za vse okuse:

Zaupanje in zadovoljstvo
Gradimo trdne in prijateljske odnose zasnovane na zaupanju tako s poslovnimi partnerji, kupci, dobavitelji kot tudi zaposlenimi. Ti predstavljajo temelj uspešnega poslovanja in uresničevanja naše vizije, zato smo vedno osredotočeni na njihovo dolgoročno zadovoljstvo.

Hitrost in fleksibilnost
Zadovoljne stranke so na našem prvem mestu in vedno se potrudimo biti odzivni ter prilagodljivi glede njihovih želja. Znamo se soočiti s kakršnimikoli izzivi na trgu in vselej najdemo fleksibilne rešitve.

Ustvarjalnost in učinkovitost
Pri oblikovanju kopalnice je poleg učinkovitosti in kakovosti pomembna tudi kreativnost ter sledenje trendom. V podjetju zmeraj poskrbimo za ustvarjalnost in inovativnost, kar pa se vedno odraža tudi na našem asortminetu.


STENSKA KERAMIKA

Kakovostna keramika igra v prostoru zelo pomembno vlogo. Z njo obloženi površini zagotovimo dolgo življenjsko dobo, poleg tega pa jo skozi čas tudi enostavno vzdržujemo.
Ponujamo vam tako notranjo kot zunanjo stensko keramiko vrhunskih španskih proizvajalcev v različnih dimenzijah in stilih.
Vse ploščice iz naše ponudbe so 1. klase in kvalitetne granitogres sestave, zato so trdne, odporne proti obrabi in poškodbam ter preprečujejo vpijanje vode in madežev.
V ponudbi imamo ploščice iz keramike za zunanje površine, terase, zunanja stopnišča, vrtove...

TALNA KERAMIKA

Sodelovanje s številnimi španskimi proizvajalci nam daje prednost ponuditi potrošnikom talno keramiko v različnih stilih zaradi česar lahko pri nas vsak najde keramiko po svojem okusu!
S kakovostno talno keramiko vrhunskih španskih proizvajalcev pustite, da kopalnica govori sama zase!
Izberite svojo najljubši vzorec talne keramike, za ostalo poskrbimo v salonu keramičnih ploščic Cercamp!

BELI MOZAIK

Kopalnica – prostor intime in zasebnosti, v kateri se dan začne in konča. Predstavlja pobeg iz realnosti in prepuščanje toku svojih misli. Mi ji pravimo kar oaza miru, ki odraža naše osebne občutke.
Tudi ona tako kot ostali prostori odraža svojo zgodbo, ki jo napišete vi, vendar se priložnost za to pojavi le nekajkrat v življenju.
Velikim zato oblikovanje kopalnice predstavlja izziv in iščejo nekoga, ki bo to zgodbo pripravljen napisati skupaj z njimi.
Za več informacij nam prosim pošljite povpraševanje!
Za bolj rustikalen izgled Vam priskrbimo naravni kamen slovenskega porekla. Dekorativni naravni kamen naredi v prostoru sproščujoč in naravni ambient.

SANITARNA OPREMA

Izbirate lahko med vrhunskim dizajnom proizvajalcev Catalano, Hatria, Hansgrohe, Unitas in Juventa, ali pa se zatečete k večni klasiki Kolpa-San.


Opcijsko vam ponujamo tudi dostavo in montažo naših keramičnih ploščic in keramičnih mozaikov.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Raičeva ulica 16, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
CERCAMP d.o.o.
Poslovna oblika:
CERCAMP trgovina in posredništvo d.o.o.
Davčna št.:
23491469
Odgovorna oseba:
Darko Ostojić
Odgovorna oseba:
Tanja Ostojić

Kontaktne osebe

Povpraševanje ali pomoč