Objave

InfoSlovenija
3212
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/4098/80278.jpg

TESARSTVO, KROVSTVO IN KLEPARSTVO TADEJ LENIČ, LJUBLJANA

Klopčičeva ulica 4, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija

Predstavitev storitve

Podjetje je leta 2008 ustanovil Tadej Lenič, ki si je pred tem 6 let pridobival znanje in izkušnje pri tesarju in stavbnem kleparju.

Podjetje se ukvarja z izdelavo in postavljanjem novih ter saniranjem obstoječih ostrešij in nadstreškov ter krovstvom in stavbnim kleparstvom. Vsi zaposleni se redno udeležujejo izobraževanj, tako da ima podjetje certifikate za vse vodilne strešne kritine in strešna okna. Z veseljem se posvetimo vsaki stranki, saj nam je zadovoljstvo strank na prvem mestu.

Streha je konstrukcija objekta, s katerim se objekt konča in ima vlogo zaščite pred zunanjimi vplivi. Streha je sestavljena iz nosilne strešne konstrukcije in strešne kritine. Glede na velikost nagiba so strehe lahko strme, rahlo nagnjene ali ploske. Po izvedbi je streha lahko ena-devetdeset, dvojna, štiristranska, kompleksna, mansardna in tako naprej.
Za pokrivanje streh najpogosteje uporabljamo naslednje vrste streh: ploščice (glina, beton), apnene obloge (barvni apnenec, baker).
Gradnja strešnih del vključuje: konstrukcijo strešne podkonstrukcije, zaščito lesenega okvirja, kovičenje plošče, nastavitev paropropusa in vodotesne folije, drsenje in polaganje, vgradnjo strešnih oken, obsevalniki, snegolovci), toplotna izolacija itd.

Polaganje nove strehe?

Polaganje nove strehe ne bo samo vizualno okrasilo vašo hišo, ampak bo prispevalo tudi k zmanjšanju izgube energije. Če se boste nekoč odločili prodati hišo, bo nova streha zagotovo povečala vrednost vaše nepremičnine. Strošek gradnje nove strehe na m2 (kvadratni meter) znaša nekje 70 na kvadratni meter.

Ne glede na to, ali gre za novo streho ali popravilo strehe, je dobro, da to preverite in po potrebi zamenjate žlebove in odtočne cevi. Če so žlebovi  prestari in ne morejo prenesti obremenitev spomladi in ob koncu zime, ko se sneg topi, je priporočljivo namestiti nove žlebove, da bi se izognili nadaljnjim skrbi in težavam v prihodnosti.

Zakaj izbrati nas?

Več kot 10 izkušenj na strešnih delih in se osredotočamo na zadovoljstvo naših strank. Ponujamo strokovno strešno storitev.

Gradimo zato, ker najbolje vemo, kako to narediti. Lahko nam zaupate, če boste morali zgraditi dom, prilagoditi stanovanje, dom, narediti termo-fasado in narediti streho.

    Finančna odgovornost do stranke
    Vrhunska kakovost zaključenih del
    Dodamo vrednost vašemu premoženju
    Vključujemo najboljše materiale
    Gradimo v danem času
    Osredotočeni smo na zadovoljstvo strank

Pogosto zastavljena vprašanja
Kako dolgo potekajo dela strehe?

Trajanje strešne konstrukcije je odvisno od lokacije in dostopa do lokacije, razpoložljivosti materiala, velikosti in oblike strehe, v idealnih pogojih (strešna dela) pa trajajo približno 30 dni.
Ali je potrebno dati notranjo izolacijo strehe?
Pri oblikovanju nove strehe je priporočljivo, da se kot streha hiše zagotovi ustrezno izolacijo strehe do prihrani do 20% energije.

Koliko stane streha na kvadratni meter?

Cena strehe, tj. Cena strešne konstrukcije je odvisna od oblike in velikosti strehe, vrste strešnega materiala (strešnik, strešnik), strešne izolacije, apnenčastih del itd. Na primer, cena strehe na kvadratni meter je približno 60eur.

Ali dajete jamstvo za izvedene strešne kritine?

Zagotavljamo jamstva za strešna dela, ki se izvajajo v skladu z zakonom.

 
STORITVE

Tesarstvo

- izdelava in postavljanje ostrešij
- izdelava in postavljanje nadstreškov

Krovstvo

- pokrivamo kritine vseh vrst
- vgrajujemo strešna okna
- sanacija starih streh (tudi azbestnih)

Kleparstvo

- vgrajujemo stavbne kleparske izdelke vseh vrst
- žlebovi
- odtočne cevi
- obrobe
- žlote
- obrobe dimnikov

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Klopčičeva ulica 4, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
TESARSTVO, KROVSTVO IN KLEPARSTVO TADEJ LENIČ S.P.
Davčna št.:
85939196
Naslov:
Klopčičeva ulica 4, 1000 Ljubljana
Plačilna platforma:
IBAN SI56 2900 0005 0191 537 (odprt 9.3.2011, UNICREDIT BANKA SLOVENIJA d.d.)
Odgovorna oseba:
Lenič Tadej
Kontaktna oseba:
Lenič Tadej