Objave

InfoSlovenija
2942
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/4867/logonew33646.jpg

KLJUČAVNIČARSTVO MATJAŽ GRENC, LJUBLJANA

Medenska cesta 81, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija

Predstavitev storitve

Nudimo izdelavo premičnih sesalnikov, transportnih ventilatorjev in kladivnih mlinov.


Premični sesalniki

Premični sesalniki so primerni za priklop na raznovrstne obdelovalne stroje predvsem v lesni industriji. Vsi sesalniki so premični, lahko jih prepeljemo od stroja do stroja na katere jih želimo priklopiti. Uporabni so tudi za čiščenje delovnih prostorov in strojev. Za svoje delovanje ne potrebujejo dovoda zunanjega zraka, ker filtrirajo zrak v samem prostoru. S tem preprečimo nepotrebno ohlajanje delovnih prostorov.


Transportni ventilatorji

Transportni ventilatorji se uporabljajo za transport odpadkov v silos. Z različnimi močmi pokrivamo potrebe po lokalnem odsesovanju (en stroj, delovna miza, …), ali pa do odsesovanja celotne delavnice. Izdelani so robustno, iz močnih materialov tako, da tudi močnejši odpadki ne povzročajo škode. Montaža je možna v poljuben položaj. Moči motorjev so dobro prilagojene vetrnicam, da zmanjšamo nepotrebno potrošnjo energije.

Možna tudi nerjaveča izvedba.


Kladivni mlini

Mlini kladivarji se uporabljajo za grobo mletje materiala na želeno granulacijo, ki je odvisna od gostote in velikosti luknjic na uporabljenem situ. Velikost sita se prilagodi potrebam naročnika, želeni granulaciji in vrsti drobljenega materiala. Mlini so izdelani robustno, kar omogoča dolgo življenjsko dobo, enostavno uporabo, prilagodljivost ostalim elementom doziranja, transporta in predelave materiala. Servisiranje, čiščenje, menjava sita in/ali kladiv je preprosto skozi prednja vrata, opremljena z varnostnim stikalom, ki prepreči zagon in delovanje mlina med servisiranjem. Delovanje mlina lahko optimiziramo z uporabo regulacijske naprave s pomočjo katere krmilimo dotok materiala v stroj.

V proizvodnji imamo dve vrsti mlinov:

- Drobilec: ta mlin se odlikuje z zelo robustno konstrukcijo, inovativnimi konstrukcijskimi elementi, ki omogočajo visoko kapaciteto mletja. Mline izdelujemo v velikosti od 2,2 do 18,5 kW.

- Drobilec s transportnim ventilatorjem: ne le mletje velike količine materiala, ampak tudi pnevmatski transport zmletega materiala do zalogovnika v enem stroju.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Medenska cesta 81, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
Ključavničarstvo, Matjaž Grenc s.p.
Davčna št.:
66989086
Naslov:
Medenska cesta 81, 1000 Ljubljana
Plačilna platforma:
IBAN SI56 0201 3001 8699 673 (odprt 12.12.2001, NLB d.d.)
Odgovorna oseba:
Matjaž Grenc
Kontaktna oseba:
Matjaž Grenc