Image
Image
6016
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/4948/logonew34489.jpg

IZDELAVA INOX OGRAJ IN STOPNIŠČ KOMAR

Spodnji Log 59, 1282 Sava, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

 OGRAJE IN STOPNIŠČA KOMAR, SAVA

Kovinopasarstvo KOMAR je majhno podjetje v srcu Slovenije, naše primarne dejavnosti pa so izdelava ograj in stopnišč, svetovanje, in projektiranje.

Kovinopasarstvo Komar je podjetje z zadovoljnimi strankami, ki nas rade priporočajo svojim prijateljem in poslovnim partnerjem. Znanje in bogate izkušnje nam omogočajo, da vedno ustrežemo vašim željam, pa naj bodo še tako zahtevne.

Izdelava ograj in stopnišč


Naše balkonske ograje so izdelane iz kakovostnih materialov, ki kljubujejo vremenskim vplivom in ohranijo popoln videz skozi leta. Bogate izkušnje nam pomagajo, da skupaj z vami najdemo popolno ograjo za vaš dom.Specializirani smo za izdelavo zunanjih in notranjih ograj za stopnišča iz kakovostnih kovin (INOX). Stopnišče vam lahko izdelamo po vašem vzorcu, ali pa vam pri izbiri oblike in materiala pomagamo ter svetujemo. Pri projektiranju izdelkov si pomagamo s sodobno, računalniško tehnologijo. Projekt je za vse, ki izdelavo izdelka naročijo pri nas, seveda, brezplačen.

Svetovanje pri izdelavi in načrtovanju ograj, stopnišč in drsnih vrat

Gotovo imate predstavo o tem, kako naj bi vaša ograja ali stopnišče izgledalo. Bogate izkušnje nam pomagajo, da vaše zamisli pretvorimo v izdelke, ki bodo dopolnili vaš dom. Pomagali vam bomo pri izbiri ustreznega materiala in svetovali glede oblike.

Pri svojem delu smo se srečali že z neštetimi preprekami in težavami, zato vam bomo lahko hitro in učinkovito pomagali rešiti tudi vaše težave.

Projektiranje ograj, stopnišč in drugih kovinskih izdelkov

Že imate izvajalca, pa potrebujete kakovosten in natančen projekt za ograjo, stopnišče ali drsna vrata? Se ukvarjate z izdelavo kovinskih izdelkov pa nimate možnosti za kakovostno, računalniško podprto projektiranje? Pošljite nam svoje želje in spravili jih bomo na papir!

Naše bogate izkušnje pri projektiranju ter sodobni, računalniški sistemi nam omogočajo, da vam načrte za kovinske ograje, stopnišča , drsna vrata ter ostale izdelke izdelamo hitro in natančno. Ker imamo veliko izkušenj z izdelavo ograj, stopnišč in drsnih vrat bodo projekti zanesljivi in enostavni.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Spodnji Log 59, 1282 Sava, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
Komar kovinopasarstvo Roman Matoz s.p.
Davčna št.:
85877999
Naslov:
Spodnji Log 59, 1282 Sava
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 6100 0000 7828 829 (odprt 1.7.2014, DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA)
Odgovorna oseba:
Roman Matoz
Kontaktna oseba:
Roman Matoz
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 RS
Mobitel:
+386(0)41 635 362
E-mail:
roman@ograje-komar.si
Certifikat
Naziv:
Komar kovinopasarstvo Roman Matoz s.p.
Naslov:
Spodnji Log 59, 1282 Sava