Objave

InfoSlovenija
4911
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew29784.jpg

MIZARSTVO | POHIŠTVO PO MERI

Zapuže 36, 4275 Begunje na Gorenjskem, Gorenjska

Galerija

Predstavitev storitve

Ukvarjamo se z montažnim mizarstvom, kar pomeni, da izdelujemo in montiramo vse kar je v zvezi s mizarstvom in mizarskimi deli.

Opremljamo kuhinje, otroške sobe, dnevne sobe, spalnice itd., izdelujemo in montiramo stavbno pohištvo, kot so okna, vrata, strešna okna, itd., polagamo pode iz raznih materialov (parket, gotovi parket, laminatne pode in terase) ter postavljamo predelne stene iz gips plošč (Knauf, itd.).

Ukvarjamo se tudi s sanacijo in popravili starega in starinskega pohištva, ki še ni ravno za odpis. Ukvarjamo pa se tudi s popravili in montažo pohištva. Nahajamo se na Gorenjskem delu Slovenije, natančneje v Zapužah pri Begunjah na Gorenjskem.


STORITVE


Kuhinje

Izdelava kuhinj iz masivnega lesa, iverala ali furniranih ivernih plošč. Barvanje z barvami na vodni osnovi ter zaključni premaz z lakom na vodni ali poliuretanski osnovi.

Otroške sobe

Izdelava otroških sob iz masivnega lesa (smreka, hrast, bukev, termo jesen, teak…) ali iverala, furniranih ivernih plošč, vezanih plošč, večslojnih masivnih plošč… Uporaba barv na vodni osnovi ter lakov na vodni ali poliuretanski osnovi.

Dnevne sobe

Izdelava dnevnih sob iz masivnega lesa (smreka, hrast, bukev, termo jesen, teak…) ali iverala, furniranih ivernih plošč, vezanih plošč, večslojnih masivnih plošč… Uporaba barv na vodni osnovi ter lakov na vodni ali poliuretanski osnovi.

Spalnice

Izdelava spalnic iz masivnega lesa (smreka, hrast, bukev, termo jesen, teak…) ali iverala, furniranih ivernih plošč, vezanih plošč, večslojnih masivnih plošč… Uporaba barv na vodni osnovi ter lakov na vodni ali poliuretanski osnovi.

Predsobe

Izdelava predsob iz masivnega lesa (smreka, hrast, bukev, termo jesen, teak…) ali iverala, furniranih ivernih plošč, vezanih plošč, večslojnih masivnih plošč… Uporaba barv na vodni osnovi ter lakov na vodni ali poliuretanski osnovi.

Kopalnice

Izdelava kopalnic iz masivnega lesa (termo jesen, parjena češnja, hrast). Izvedba je masiva natur, nudimo pa možnost barvanja z olji ali naravnimi voski.

Balkonske ograje

Izdelava balkonskih ograj iz masivnega lesa po izbiri (smreka, macesen, hrast, bukev…). Les se impregnira s potapljanjem. Uporabljajo pa se barve, ki vsebujejo naravne voske in barve na vodni osnovi, ki so okolju prijazne.

Stopnice

Izdelava stopnic iz masivnega lesa po izbiri (smreka, macesen, hrast, bukev…). Les se impregnira s potapljanjem. Uporabljajo pa se barve, ki vsebujejo naravne voske in barve na vodni osnovi, ki so okolju prijazne.

Avtodomi

Na področju navtike in avtodomov izvajamo dela od začetka do konca z možnostjo prevzema tudi ostalih del (mehanika, voda, elektrika, palubna oprema, vgradnja oken). Popravljamo in polagamo tudi Teak na palubi in kokpitu. Pri gradnji objektov za prosti čas imamo 17 letne izkušnje.

Ostalo

Uporaba barv na vodni osnovi ter lakov na vodni ali poliuretanski osnovi.

PONUDBA

kopalniško pohištvo

kuhinje

vhodna vrata

drsna vrata

vrtno pohištvo

postelje

notranja vrata

garažna vrata

otroške postelje

mladinske sobe

jedilne mize

kuhinjski pulti

kuhinjski stoli

omara

otroška soba

omara za čevlje

otroške sobe

pohištvo

garderobne omare

spalnice

dnevna soba

predsobe

omare

dnevni regali

dnevne sobe

vgradne omare

nočne omarice

kotna pisalna miza

zunanja vrata

otroško pohištvo

kotna omara

izdelki iz lesa

lesena okna cenik

kuhinjska miza

lesena vrata

moderne dnevne sobe

omarice za kopalnico

notranja oprema

iveral

lesene balkonske ograje

otroške kuhinje

IN SKORAJ VSE KAR JE IZ LESA

 

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Zapuže 36, 4275 Begunje na Gorenjskem, Gorenjska

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
Montažno mizarstvo, Marko Prešeren s.p.
Davčna št.:
17926858
Naslov:
Zapuže 36, 4275 Begunje na Gorenjskem
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0700 0000 1293 003 (odprt 8.3.2011, GB d.d., Kranj)
Odgovorna oseba:
Prešeren Marko
Kontaktna oseba:
Prešeren Marko

Socialno Omrežje