Objave

InfoSlovenija
4223
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/2826/ogomont-1492667678.JPG

PROTIVLOMNA VRATA S CERTIFIKATOM | PRODAJA IN MONTAŽA OKEN | BOROVNICA

Dol pri Borovnici 29, 1353 Dol pri Borovnici, Osrednjeslovenska, Slovenia

Galerija

Predstavitev storitve

Protivlomna vrata: Brezskrbno za zaprtimi vrati

Vrata naredijo prvi vtis na goste. Kakovostna protivlomna vrata pa zagotavljajo varnost doma in tudi zvočno ter toplotno izolacijo. Še bolj kot za lastnike hiš so pomembna za lastnike stanovanj v blokih, kjer so ravno vrata edina obramba pred vlomilci.
V današnjem času, ko so strani črnih kronik v časopisih polne zgodb o vlomih in tatvinah, se marsikdo v skrbi za svojo družino in lastnino odloči, da si bo na vhodu v hišo ali stanovanje postavil protivlomna vrata. Samo v prestolnici se med delavniki vsak dan v povprečju zgodi pet vlomov.

»Dobra protivlomna vrata so sestavljena iz jeklene osnove konstrukcije, obloge pa so lesene in se lahko oblikujejo po želji kupca, zgolj jeklena konstrukcija zagotavlja visoko stopnjo varnosti. Velik poudarek je na visokotehnološki izdelavi, del katere so robotsko varjenje in laserske meritve odstopanj. »Protivlomna vrata morajo imeti vse potrebne certifikate in biti skladna z normativi vsaj tretjega varnostnega razreda, kar pomeni, da jih ni mogoče vlomiti z običajnimi orodji, ampak so potrebne posebne metode.
 Eden najpomembnejših elementov je ključavnica. »Protivlomna vrata so celovit izdelek, ki že vključuje vse elemente, kot so ključavnica z 11-točkovnim zaklepanjem, kljuka, cilindrični vložek in varnostni ščit visokega razreda ter kukalo in poseben sistem, ki omogoča, da se vrata odprejo le za nekaj centimetrov.

Kar precej kupcev se boji, da jim bodo monterji poškodovali stene in tla. Vendar se pri kakovostnih ponudnikih poškodbe bližnjih sten običajno ne dogajajo, saj vrata montirajo po suhomontažnem postopku. »Če je obstoječi podboj kovinski in zabetoniran, ga je nesmiselno odstranjevati, zato se nov podboj privijači nanj. Tako so vrata trdno pritrjena in vpeta v zid, da jih vlomilci ne morejo sneti.

Sama sestava protivlomnih vrat se v zadnjih letih ni bistveno spreminjala, pač pa se novosti nenehno pojavljajo pri sistemih zaklepanja. Z novimi tehnologijami nastajajo tehnološko dovršene ključavnice, na primer z odklepanjem na prstni odtis ali z brezstičnim ključem. »Vsi ti sodobni načini odklepanja pa so običajno kombinirani z mehanizmom ključavnice na motorni pogon, ki samodejno odklene vrata, kar ima bolj praktični kot varnostni učinek.Cena protivlomnih vrat je od 1000 do 1200 evrov, seveda pa lahko z različnimi dodatki in kakovostnejšo izvedbo še precej naraste. Teža in debelina vrat sta povsem odvisni od tehnologije, ki jo uporablja posamezen proizvajalec. Sploh za vrata po naročilu ne moremo določiti enotne teže in debeline. Zato pa so dokaj standardizirana protivlomna enokrilna vrata za stanovanja. Večinoma tehtajo od 80 do 100 kilogramov, debela pa so približno osem centimetrov. Takšna imajo posebne tečaje, ki razbremenijo težo z vrat, zato je njihovo vsakodnevno odpiranje in zapiranje preprosto in lahkotno, hkrati pa tečaji preprečujejo povešanje.
virdeloindom


Ker se zadevamo, da so stroški vsake investicije precej visoki, Vam nudimo najboljše razmerje med ceno in kvaliteto. Prepričani smo, da Vam lahko pomagamo pri uresničitvi Vaših zamisli in izboljšanju bivanja v Vašem domu.

Ponosni smo na veliko število zadovoljnih strank in si želimo, da bi tudi Vi z našimi izdelki vstopili v svoj sanjski dom oziroma videli svet v boljši in lepši podobi.

V naši ponudbi lahko izbirate med različnimi okni, protivlomnimi vrati in garažnimi vrati ter senčili.


PVC Okna so prava izbira za vas, saj ponuja ugodno razmerje med kvaliteto in ceno. Okna so dobro toplotno in zvočno izolirana kar je dandanes eden ključnih faktorjev pri izbiri oken. Značilnosti PVC oken so tudi dolga življenska doba in enostavno vzdrževanje. Takšna okna so odporna na razne vremenske pogoje (sonce, marz, dež, veter…). 

Lesena okna že sama po sebi ustvarjajo lepši in prijetnejši videz bivalnega okolja. Okna ustvarjajo dom - spodbujajo prijetno razpoloženje, občutek topline in udobja. 

Okna iz lesa so varčna okna. Poleg tega jih enostavno in poceni vzdržujete. Negovanje oken pa podaljšuje njihovo trajnost. Lesena okna Prima so izdelana iz najkakovostnejšega lesa. V kombinaciji s termopan stekli predstavljajo odličen zvočni in toplotni izolator.  


NOTRANJA VRATA DRE dzna - razgibana - elegantna

-več kod 300 modelov
-preko 40 dekorjev
-široke okrasne letve 80 mm
-moderno minimalno zaobljeni robovi
-4 standardne dimenzije
-izkušene monterje


Zaščita proti mrčesu, ki traja.

Komarniki so preprosta in učinkovita rešitev, saj omogočajo dostop svežega zraka, hkrati pa varujejo pred vdorom nadležnega mrčesa in žuželk v prostor tudi pri popolnoma odprtem oknu.

Rešitev pred nadležnim mrčesom in tudi nekaterimi, za zdravje nevarnimi insekti in žuželkami je preprečiti njihov prihod v prostor s komarniki montiranimi na okna ali vrata. Komarniki v treh osnovnih izvedbah so zanesljivi, za okolje neškodljivi in humani in so primerni tako za stanovanjske objekte, kakor tudi za javne prostore in predvsem za prostore, kjer se pripravlja oziroma prodaja hrana in pijača (restavracije, menze, bolnišnice, trgovine s hrano,...).

Nadokenska roleta 
NOV - ZAOBLJEN DIZAJN OMARICE

Roletna omarica Multi-Rollbox višine 200 in širine 230 mm je narejena z estetsko zaobljenim spodnjim robom sprednjega pokrova.

 
Notranje žaluzije

Z notranjimi žaluzijami Mont lahko uredite vaš dom v svojem osebnem stilu. Z našo široko paleto visokokakovostnih žaluzij lahko vedno dosežete perfekten izgled prostora.

Notranje žaluzije so univerzalna rešitev za vsak prostor, zato ostajajo daleč najbolj uporabljeno in najcenejše senčilo.
Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Dol pri Borovnici 29, 1353 Dol pri Borovnici, Osrednjeslovenska, Slovenia

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Vgrajevanje stavbnega pohištva Mont, Mirko Nikolić s.p.
Davčna št.:
45785295
Delovni čas:
Po dogovoru.

Socialno Omrežje