Image
Image
6895
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2364/Zajeta_slika-1629806807.JPG

PALETA, SEKCIJSKA DVIŽNA AVTOMATSKA VRATA, VIPAVA

Gradiška cesta 6, 5271 Ajdovščina, Goriška

Galerija slik

Predstavitev

V podjetju Paleta izdelujemo sekcijska dvižna avtomatska vrata že 20 let, od vsega začetka se izpopolnjujemo in trudimo  čimbolj zadovoljiti  potrebe naših naročnikov, zato imajo naši izdelki 5 letno garancijo. Naši vremenski pogoji kot so močna burja in poletna izpostavljenost vročini  nam narekujejo vedno bolj trdožive konstrukcije vodil in obstojne barve elementov. Od vsega začetka nabavljamo večji del iz tujine. V letu 2005 smo pridobili certifikat  EN 13241-1, večino naših izdelkov prodamo na domačem trgu, na začetku smo veliko izdelkov smo prodali tudi na Hrvaško, v letu 2013 smo prodrli tudi na Italijanski trg, kjer prodaja pospešeno raste.

Zakaj bi kupili naša sekcijska vrata? Ker izdelujemo vrata odporna na izredno močan veter že več kot 20 let Ker so prirejena vsem vašim željam in meram Ker zahtevajo malo prostora Ker vaša stara vrata odmontiramo in odpeljemo brezplačno...


KOVINSKA VRATA
Paneli kovinskih vrat so iz pocinkane prašno barvane sendvič pločevine, polnjeni z poliuretanskko peno 4cm, lahko so v barvah po ral lestvici , po vzorcu ali v imitacijah lesa.

Vsa vrata imajo zelo dobra tesnila na straneh in na vrhu. Spodnje cevasto tesnilo se lepo prilagodi neravnim tlom.


LESENA SEKCIJSKA GARAŽNA VRATA
Lesena sekcijska garažna vrata izdelujemo  iz masivnega  lesa,  vrsta lesa,  barva in vzorec se prilagodi željam kupca.  V lesena sekcijska vrata  lahko vgradimo tudi okna in osebni prehod .  Pred izdelavo vam lahko skico vrat fotomontiramo v vašo garažo za lažjo predstavo o izgledu.

Sekcijska lesena vrata so narejena v Sloveniji iz slovenskega lesa, zato se od ostalih vrat najbolj prilagodijo tukajšnjim vremenskim vplivom. Izdelana so na Vipavskem, kjer dobro poznamo moč burje in vročino poletnega sonca. Deset letne izkušnje in taki vremenski pogoji so nas privedli do zelo kvalitetne izdelave garažnih vrat.


VRATA Z OSEBNIM PREHODOM
Za prehod oseb ni potrebno odpirati celotnih vrat, zato se vgradi manjša vrata, ki se po polnoma skladajo z večjimi, tako v linijah kot v barvi. Možna je tudi razdelitev garažne odprtine na dvoja vrata, ena dvižna sekcija ter druga manjša krilna za osebni prehod.

Vrata za prehod oseb imajo minimalen prag 2cm čez katerega lahko zapeljete kolo, opremljena so z varnostnim magnetnim stikalom proti nenadzorovanem odpiranju…. Profili so v barvi vrat , lahko pa so tudi v imitaciji lesa. postavitev in stran odpiranja se prilagodi željam uporabnika.


INDUSTRIJSKA VRATA
Izdelujemo industrijska vrata po meri.


DODATKI
V vrata lahko vgradimo zunanjo deblokado motorja, odprtino za domače živali, zračnike, poštni nabiralnik, okna alu ali pvc ter razne alu ali inox okraske…

• Ključavnica za deblokado motorja
• Odprtina za domače živali
• Reža za pošto
• Okna
• Okrasni vstavki za okna
• Led svetila na prekladi


VODILA
Vodila so standard pocinkanaa ali po želji v ral barvah.  Vzmeti se tudi lahko skrijejo s kovinskim pokrivalom v barvi okovja.  Tip vodil se prilagodi potrebam uporabnika in prostorskim zmožnostim, lahko so horizontalna za preklado nad 36cm, nizka za višino preklade do 36cm, lahko so vertikalna, poševna, povišana...


Vir: http://www.paleta.si/o-nas

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Gradiška cesta 6, 5271 Ajdovščina, Goriška

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
PALETA Zaključna dela v gradbeništvu d.o.o.
Davčna št.:
13506714
Naslov:
Gradiška cesta 6, 5271 Vipava
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0475 1000 1463 053 (NOVA KBM d.d.)
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 1010 0003 7716 311 (Banka Intesa Sanpaolo d.d.)
Odgovorna oseba:
Mitja Lozej
Govorimo:
 SI
 EN
 IT
 HR
 BA
 RS
Telefon:
+386(0)5 3685310
Telefon:
+386(0)5 3685311
E-mail:
info@paleta.si
Certifikat
Naziv:
PALETA Zaključna dela v gradbeništvu d.o.o.
Naslov:
Gradiška cesta 6, 5271 Vipava