Image
Image
4260
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew35266.jpg

PARKETARSTVO KLASIKA, VELIKA LOKA

Dolenja vas pri Čatežu 1, 8212 , Velika Loka, Jugovzhodna Slovenija

Galerija slik

Predstavitev

Smo druga generacija parketarjev v družini. Prve parketarske dejavnosti so se začele že leta 1968.

Prva dela so bila predvsem popoldanske dejavnosti. Z leti je prišlo do večjega povpraševanja po tej obrti, tako da je bilo potrebno razmišljati o prihodnosti naše storitve. Zato smo sedaj tukaj tudi za vas.

Klasični parket

Klasični parket je masivni parket različnih dimenzij. Najbolj v uporabi so dimenzije širina 40-60mm,dolžine 300-500 in debeline 13-21mm. Primeren je za stanovanjske površine in pa tudi za zelo obremenjene prostore (pisarne, učilnice, delavnice).

Obstaja več vrst lesa iz katerega izdelujejo parket. Prostoru daje bogat izgled. Ni primeren za talna ogrevanja.

Lamelni parket

Lamelni parket je masivni parket različnih dimenzij in oblik. Obstajajo mozaiki nemški vez, toscana,ribja kost, navadni.
Debeline so od 8mm-10mm. Primeren je za stanovanjske površine, pisarne, vrtce. Obstaja več vrst lesa iz katerega izdelujejo parket. Primeren za talno ogrevanje.

Lam parket
 
Lam parket je masivni parket, izgleda kot klasični parket samo kar je tanjši (10mm). Primeren je za stanovanjske površine, pisarne.
Obstaja več vrst lesa iz katerega izdelujejo parket. Primeren za talno ogrevanje.

Gotovi parket
 
Gotovi parketi so dvo ali tro slojni, kar pomeni, da je vidna pohodna površina debeline 4mm ostalo je mehkejši materijal oziroma vezana plošča.Izbira gotovih parketov je zelo velika, saj proizvajalci izdelujejo parket skoraj za vsako željo. Gotovi parketi so lahko oljeni ali lakirani, in jih ni potrebno lakirati. Primeren za talno ogrevanje.

Laminat
 
Laminatni pod je talna obloga dimenzije širine 190mm, dolžine 1400mm, debeline od 7-9mm. Polaga se samo na glas tropen peno ali drugo podlago primerno za laminatne pode. Laminat se ne lepi na podlago zaradi raztezanja, in ni primeren za daljše prostore od 6m. Obstaja veliko vrst lesa in barvnih odtenkov.

PVC pod

Pvc podi in talne obloge, so hitra in primerna rešitev za naslednje prostore kot so kuhinje, hodniki, shrambe skratka kjer se več čisti in je večja nevarnost poškodb.
 
Obstajajo topli podi širine 2, 3 in 4 meter plošče 40x40, 60x60, 30x60x in razne vinil obloge, ki pa so zelo odporne na marsikatero obremenitev. Primerno za pisarne.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Dolenja vas pri Čatežu 1, 8212 , Velika Loka, Jugovzhodna Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Parketarstvo Klasika - Borut Antonič s.p.
Davčna št.:
21822620
Govorimo:
 SI
 HR
 RS
Mobitel:
+386(0)41 748 495
E-mail:
info@parketarstvo-klasika.si
Certifikat