Image
Image
4852
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew18138.jpg

PREVAJANJE IN TOLMAČENJE SILVA HRASTNIK S.P., MARIBOR

Ulica Šantlovih 22 , Maribor, Podravska

Galerija slik

Predstavitev

Podjetje se ukvarja s storitvami na področju prevajanja in tolmačenja iz slovenskega v nemški jezik in obratno. Specializirano je na področju tolmačenja prava, socialnih zadev, zdravstvene vzgoje, farmacije, ter medicine.

 

Sodni prevodi

Sodni prevodi so sestavljeni iz besedila v izvirniku in prevoda v ciljnem jeziku. Oba dokumenta sta zvezana z državno vrvico in ožigosana s štampiljko tolmača (sodno – uradno zapriseženega prevajalca).

Sodni tolmači so osebe, ki prevajajo govorjeno ali pisano besedo, ko se zahteva prevod tolmača. Prevajajo na zahtevo sodišča, državnega organa ali fizične oziroma pravne osebe.

Tolmač potrjuje pravilnost prevoda listine pod besedilom z napisanim ali odtisnjenim zaznamkom, s katerim potrjuje, da se ta prevod popolnoma ujema z izvirnikom. Pri prevodu v tuj jezik pripiše tolmač pod zaznamek tudi prevod zaznamka v tujem jeziku. Na štampiljki tolmača je navedeno njegovo osebno ime in stalno prebivališče.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Ulica Šantlovih 22 , Maribor, Podravska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Prevajanje in tolmačenje Silva Hrastnik s.p.
Davčna št.:
72717068
Kontaktna oseba:
Silva Hrastnik
Govorimo:
 De
Mobitel:
+386 (0)31 218 810
Telefon:
+386 (0)2 2501970
Telefon:
+386 (0)2 3212603
E-mail:
silva.hrastnik@guest.arnes.si
Certifikat