Objave

InfoSlovenija
4270
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2407/belfas_fasaderstvo_slikopleskarstvo_kitanje_sten_suhomontaza_brusenje_betona_epoksi_krsko__1_-1642753878.png

FASADERSTVO, SLIKOPLESKARSTVO, KITANJE STEN, SUHOMONTAŽA, BRUŠENJE BETONA, EPOKSI, KRŠKO, BELFAS

Ulica 11. novembra 49, 8273 Leskovec pri Krškem, Spodnjeposavska

Galerija

Predstavitev storitve

Slikopleskarstvo in fasaderstvo Belfas d.o.o. poskrbi, da je vaš dom krasen v svoji novi podobi, topel in varčen.

Slikopleskarstvo in fasaderstvo Belfas d.o.o. poskrbi, da je vaš dom krasen v svoji novi podobi, topel in varčen.
Smo podjetje z dobrim poslovanjem in zaposlujemo več izvajalcev za slikopleskarska, fasaderska in suhomontažna dela.
Naše stranke so zelo zadovoljne, saj vedno upoštevamo njihove želje in svoje delo opravimo hitro ter profesionalno. Naše reference po vsej regiji pričajo o kvaliteti in zadovoljstvu strank.

Svoje delo opravljamo po vsej Sloveniji. Naša ekipa je visoko izobražena in profesionalno natančna na področju slikopleskarstva, fasaderstva in suhomontaže.


Suhomontažni sistemi

Temeljna skrb suhomontažnih tehnologij je ohranjanje okolja in uporaba človeku prijaznih materialov.
Pri suhomontažnih sistemih govorimo o področjih stenskih oblog, stropnih oblog, oblog spuščenih stropov, predelnih sten  in tal.
Dandanes suha gradnja vse bolj nadomešča gradnjo opečnih sten, saj je gradnja veliko hitrejša, enostavnejša in cenovno ugodna, hkrati pa kvaliteta ostaja enaka.
Pri nas delo izvajamo po sistemu Knauf. Ko govorimo o tem sistemu govorimo o najkvalitetnejših gradbenih materialih, ki so suhi, čisti in omogočajo, da je suha montaža trajna in nudi človeku prijazno in zdravo okolje.
Trajno in kakovostno fasado dobimo, če pravilno izberemo fasadni sistem. Ta je odvisen od želenega končnega videza, izbor primerne toplotne izolacije pa zagotavlja trajno zadovoljstvo.
Za vse fasadne sisteme se tudi izobražujemo. Imamo tudi potrdila o opravljenih tečajih.


Fasaderstvo

Ko govorimo o fasaderstvu, najprej pomislimo na barvo hiše, linije speljane po njej in ostale male detajle, ki hišo naredijo tako zelo posebno. Že res da vse to daje hiši nek značaj in naredi velik vtis na zunanje opazovalce, vendar pa to ni edini dober pomen fasadnih sistemov. Če se malo poglobimo, lahko ugotovimo, da z dobrim fasadnim sistemom nam in naši hiši nudimo trajno ugodje, privarčujemo pri ogrevanju saj se zmanjša izguba energije med samim ogrevanjem in nenazadnje s tem prispevamo k manjšemu onesnaževanju okolja.
Trajno in kakovostno fasado dobimo, če pravilno izberemo fasadni sistem. Ta je odvisen od želenega končnega videza, izbor primerne toplotne izolacije pa zagotavlja trajno zadovoljstvo.
Za vse fasadne sisteme se tudi izobražujemo. Imamo tudi potrdila o opravljenih tečajih.


Slikopleskarstvo

Slikopleskarstvo kot panoga sega kar nekaj časa nazaj v zgodovino. Z leti se je v slikopleskarstvu marsikaj spremenilo. Na trg prihaja ogromno novosti, ki so zahtevnejše in je za le te potrebna sodobnejša oprema in sprotno ozaveščanje in učenje o novih načinih pleskanja in beljenja. V našem podjetju skrbimo, da smo seznanjeni z novostmi, saj le tako lahko ugodimo vsem, še tako različnim, željam naših naročnikov. Delamo z najnovejšo opremo, laki, barvami in premazi. Naše delo opravljamo natančno, trajno kakovostno in v dogovorjenih rokih.
Če je Vaš dom potreben prenove in potrebuje svež videz, Vam lahko ponudimo storitve naštete v nadaljevanju.
Naše storitve opravljamo v hišah, stanovanjskih objektih tako kot tudi v javnih, gospodarskih ali poslovnih objektih. Storitev zajema pleskanje zunanjih in notranjih površin.
Pred začetkom dela temeljito zaščitimo tla in pohištvo ki bi se morebiti nahajalo v prostoru izvajanja dela. Stene temeljito očistimo, se pravi da staro barvo odluščimo, opravimo sanacijo večjih poškodb, fino zgladimo stene in šele ko je podlaga temeljito očiščena in pripravljena začnemo z delom. Da pa je vse kot obljubljeno, za seboj tudi počistimo in pospravimo.
Želimo, da veste da ste VI na prvem mestu. Želimo, da so vse naše stranke zadovoljne z našim delom, saj smo le tako lahko zadovoljni tudi mi!


 Brušenje betona

Z našimi storitvami poliranja in brušenja betona lahko vaše obstoječe betonske talne obloge spremenimo v lepoto. S postopkom bodo vaša betonska tla podobna zaključku razkošnega granita ali marmorja.
Ta čudovit zaključek je dosežen z uporabo težkih polirnih strojev in serije vse bolj finih diamantnih polirnih listov.
Polirana betonska tla postajajo vse bolj privlačna možnost za številne stanovanjske in poslovne nepremičnine. To je učinkovit način, da vsaka tla ali površino naredite lepo, hkrati pa ohranite svojo funkcionalnost. Vsakemu nadstropju lahko dodate pridih razreda in elegance, hkrati pa zmanjšate količino trdega dela in časa, ki ga boste morali porabiti za čiščenje, vzdrževanje in poliranje.
Proces doseganja fantastične storitve poliranega betona se začne z vlivanjem velike betonske plošče. To je material, ki gre v betonsko mešanico, ki bo na koncu poudarjen v končnem laku. Če nameravate polirati betonska tla ali druge površine, je nujno, da pred vlivanjem betona izberete zaključek, ki vam je všeč.
Če imate obstoječa betonska tla, lahko še vedno dobite fantastično polirano površino. Druga možnost bi bila, da vaši obstoječi betonski plošči dodate še eno plast, ki ji lahko nato pred poliranjem dodate različne dodatke ali material.

Za poliranje betona se uporabljata dve različni tehniki:

Mokro poliranje – Medtem ko je mokro poliranje lažje za abrazive, ki se uporabljajo med postopkom poliranja, vključuje veliko več dela tako med postopkom kot čiščenja po njem. Mokro poliranje uporablja vodo kot mazivo, kar povzroči veliko nereda in čiščenja.

Suho poliranje – Suho poliranje je najbolj razširjena metoda v industriji. To je hitrejše od mokrega poliranja, lažje in manj je čiščenja po končanem delu.

 

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Ulica 11. novembra 49, 8273 Leskovec pri Krškem, Spodnjeposavska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Belfas, slikopleskarstvo in fasaderstvo d.o.o.
Davčna št.:
15546608

Kontaktne osebe

Povpraševanje in svetovanje

Socialno Omrežje