Objave

InfoSlovenija
7387
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew35069.jpg

TAPETNIŠTVO SANDI, NOTRANJE GORICE

Podklin 18, Notranje Gorice, Osrednjeslovenska

Galerija

Predstavitev storitve

VSE TAPETNIŠKE STORITVE NA ENEM MESTU!

IZDELAVA OD A DO Ž , BREZPLAČNO SVETOVANJE,  ZAGOTAVLJAMO KVALITETO IN KAKOVOST, BOGATA IZBIRA MATERIALOV, LAHKO VZDRŽEVANJE IN DOSTAVA NA DOM!

MANJŠA TAPETNIŠKA POPRAVILA OPRAVIMO TUDI NA DOMU!

3 letna garancija!


Smo tapetništvo kjer izdelujemo, prenavljamo, obnavljamo, preoblačimo in ustvarjamo kvalitetno in sodobno oblazinjeno pohištvo za vaš dom, hotele, šole, vrtce, knjižnice, muzeje, poslovne prostore, počitniške prikolice, avtodome in navtična motorna plovila. Po želji naročnika ustvarimo in izdelamo oblazinjeno pohištvo sodobnega trenda. Dostava vseh izdelkov in svetovanje sta brezplačna.

Izdelava sedežnih garnitur

Izdelujemo tudi nove sedežne garniture, ki so lahko klasične, moderne, rustikalne, vrtne, paletne ali sodobnega trenda. Ustvarimo vam tudi dodatna ležišča, zofe, kavče, fotelje, separeje, postelje ter ostalo moderno in klasično oblazinjeno pohištvo.

Prenova sedežnih garnitur


Vedno se postavlja vprašanje ali je bolje menjati sedežno garnituro ali jo preprosto obnoviti. Obnova sedežne garniture in ostalega oblazinjenega pohištva se splača, saj z menjavo blaga in polnila dobite popolnoma novo pohištvo.

Ostale tapetniške storitve

Omogočamo tudi izdelavo, obnovo in menjavo blazin in ležišč za navtična plovila, avtodome, počitniške prikolice in tudi za apartmaje, vrtce in šole. Hkrati upoštevamo dimenzije in vaše želje po trdoti samega ležišča.Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Podklin 18, Notranje Gorice, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Tapetništvo Sandi Aleksander Kenk s.p.
Davčna št.:
75283352
Kontaktna oseba:
Aleksander Kenk