Image
Image
6581
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/193/udobje_design_tapetnistvo_po_narocilu_sedezne_garniture_notranje_pohistvo_logatec__24_-1651570504.jpg

UDOBJE - DESIGN, TAPETNIŠTVO PO NAROČILU, SEDEŽNE GARNITURE PO MERI, OBLAZINJENO POHIŠTVO, LOGATEC

Sončni Log 3, 1370 Logatec, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

Glede na večletne tapetniške izkušnje, ki sem jih pridobil v uspešnem in mednarodno priznanem tapetniškem obratu iz Ljubljane, sem se odločil ustanoviti lastno podjetje, ki je  začelo delovati 6.2.2009 z imenom UDOBJE-DESIGN, TAPETNIŠTVO, Uroš Samotorčan s.p.

V podjetju Tapetništvo UDOBJE-DESIGNnudimo strokovno svetovanje in izdelujemo sedežne  garniture po merah in željah strank za stanovanjske objekte, pohištvo za počitek, delo in ležanje (fotelje, delovne sedeže, klopi, jedilne stole, kavče, ležalnike, zofe, kanapeje, ležišča, posteljne vložke po meri) ter blazinimo izdelke za javne, delovne in družabne prostore (hotele, bolnišnice, pisarne, kinodvorane).

Ukvarjamo se tudi z izdelavo avtomobilskih prevlek, zvočnim oblaganjem vhodnih vrat in tal ter dostavo in montažo vseh vrst notranjih in zunanjih senčil.

Sodobno grajene nove stanovanjske hiše pogosto narekujejo tudi nadstandardne oblike prostorov, kot so denimo polkrožne stene, nepravilni koti, različni nivoji tal… Da prilagodimo arhitekturni izvedbi hiše tudi notranje pohištvo oziroma sedežno garnituro, je pomembno, da le-to najbolj prilagodimo sami zasnovi prostora. Ker novodobna zgrajena hiša že navzven vzbuja pozornost, z atraktivno sedežno garnituro poskrbimo, da bo taka tudi notranjost dnevnih prostorov. Ker pri večjih dnevnih sobah nismo tako omejeni s prostorom, lahko pustimo prosto pot tudi lastni domišljiji. Pri izbiri sedežne garniture nam lahko pomagajo tudi določene publikacije, kot so revije s področja oblikovanja, internetne strani … Pomembno vlogo pri tem igra tudi tapetnik, za katerega smo se odločili za izdelavo sedežne garniture. Glede na izkušnje in naše želje nam bo podal predloge in ustrezno svetoval ter izdelal sedežno garnituro iz kvalitetnih materialov, ki bo funkcionalna in udobna.

Ponudba:

  • Strokovno svetovanje in tapetništvo;
  • Izdelava unikatne sedežne garniture in vzmetnic po meri;
  • Obnova sedežne garniture;
  • Obnova stilnega pohištva;
  • Izdelovanje in preoblačenje notranje opreme za navtiko;
  • Tapeciranje vrat in oblaganje tal;
  • Avto-tapetništvo (izdelava prevlek za avtomobile, …)
  • Dobava in montaža ter servis vseh vrst senčil;

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Sončni Log 3, 1370 Logatec, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
UDOBJE-DESIGN UROŠ SAMOTORČAN s.p.
Poslovna oblika:
Udobje-design, tapetništvo Uroš Samotorčan s.p.
Davčna št.:
63927292
Naslov:
Sončni log 3, 1370 Logatec
Številka računa denarne vrednosti:
SI56 3300 0000 3070 332 (odprt 11.2.2009, Addiko Bank d.d.)
Kontaktna oseba:
Uroš Samotorčan
E-mail:
uros@udobje.si
Certifikat
Naziv:
UDOBJE-DESIGN UROŠ SAMOTORČAN s.p.
Naslov:
Sončni log 3, 1370 Logatec