HORTIKULTURA LEŠNIK, DOB

Brezovica pri dobu 3, 1233 , Dob, Osrednjeslovenska +386(0)1 7249499
Pokaži pot
  • Poslovna oblika:
  • Aleš Lešnik - nosilec dopolnilne dejavnosti na kmetiji
  • Davčna št.:
  • 81782713
  • E-mail:
  • E-mail:

Hortikultura Lešnik Aleš s.p. je podjetje, ki vam uredi vrt, okolico hiše, poslovnega objekta in ostale zelene in rekreativne površine.

Ukvarjamo se z urejanjem okolice, ustvarjanjem harmonije med grajenimi elementi na vrtu ter primernimi rastlinami. Okolico vam ozelenimo s setvijo trave, polaganjem travnega tepiha, zasaditvijo rastlin, vgradimo namakalni sistem ali opravimo nego dreves.

Vgrajujemo profesionalen namakalni sistem priznanega svetovnega proizvajalca TORO. Po predhodnem brezplačnem ogledu naredimo unikaten načrt in ponudbo. Pri načrtovanju in montaži uporabljamo kvalitetne originalne materiale ter sestavne dele. Izkoriščamo najnovejša spoznanja pridobljena na vsakoletnih usposabljanjih, večletnih izkušnjah in povratnih informacijah strank. Po vgradnji namakalnega sistema pa  ponujamo še nadaljno podporo tako v času garancije kot tudi pozneje.

Izvajamo nego dreves. Ali je potrebno zdravljenje, redčenje in odstranjevanje suhih vej v krošnji, obžagovanje drevesa, obrezovanje drevesa za boljši pridelek ali celo krut ukrep podiranja drevesa določimo po posvetu ob  brezplačnem ogledu.

Dela, ki so zavarovana, opravljamo strokovno in varno. Pri tem uporabljamo dvižno košaro ali se poslužujemo plezanja. Vse lesne ostanke tudi odpeljemo, panje pa zmeljemo.

Ključne besede:

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je podjetje brez mnenj. Bodite prvi!

© 2006 - 2018 Vse pravice pridržane, zasebno lastništvo www.info-slovenija.si