Objave

InfoSlovenija
3614
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew18259.jpg

UREJANJE OKOLICE, IZDELAVA ŠKARP, TLAKOVNJE, POSTAVLJANJE ROBNIKOV, F.A.S.T. JOLLI, ROGAŠKA SLATINA

Tržaški Hrib 8, 3250 Rogaška Slatina, Savinjska

Galerija

Predstavitev storitve

OKOLICA HIŠE JE OKRAS HIŠE, ZATO NI ODVEČ, DA SE JI SKRBNO POSVETIMO. KVALITETA BIVANJA JE, DA SI UREDIMO PROSTOR V NEPOSREDNI BLIŽINI HIŠE, KJER BOMO LAHKO UŽIVALI NA PROSTEM OD POMLADI DO JESENI. UREJAMO NEPOSREDNO OKOLICE HIŠE, POTI IN DVORIŠČA PO VAŠI ŽELJI. OBNAVLJAMO VRTNE UTE, GARAŽE, NADSTREŠKE.

Košnja trave
Košnjo trave oziroma zelenice izvajamo z ročnimi kosilnicami, kosilnicami na nitko na posebej občutljivih področjih pa tudi s koso. Seveda poleg košnje poskrbimo tudi za odvoz pokošene trave.

Sajenje in sanacija travnatih površin
Če želimo, da nas rastline z naših gredic trajno razveseljujejo potem moramo poskrbeti, da bodo ustrezno negovane in vzdrževane. Namesto vas okopljemo gredice in poskrbimo za ustrezna gnojila ter dodatke

Pometanje dvorišč, parkirnih prostorov, garaž, pločnikov, pešpoti,…
Naj bodo vse površine okoli vaših objektov vedno čiste in urejene! Poskrbimo za odstranjevanje peska, zemlje in druge umazanije. Po potrebi površine očistimo tudi z visokotlačnim čistilnikom.


Okopavanje in urejanje okrasnih gredic
Če želimo, da nas rastline z naših gredic trajno razveseljujejo potem moramo poskrbeti, da bodo ustrezno negovane in vzdrževane. Namesto vas okopljemo gredice in poskrbimo za ustrezna gnojila ter dodatke.

Obrezovanje žive meje
Živa meja je ograja posajena iz različnih vrst dreves, grmovnic ali druge vrste rastlin z namenom da loči dve posestvi, dvorišče in cesto, …

Živa meja, ki jo imamo posajeno okoli hiše, vikenda, poslovne stavbe in še marsikje drugje je dobrodošla iz veliko razlogov. Ob cesti zmanjšuje hrup in zadržuje pline, preprečuje nezaželene poglede iz ulice ali sosedov, poskrbi za zasebnost. Hkrati pa poskrbi za naraven videz s prijetno zeleno barvo. Če želimo da naša živa meja ostane lepa, pa jo moramo redno obrezovati. Poznamo več vrst živih mej, zato je od vrste odvisno tudi vzdrževanje le te. Nekatere vrste rastejo veliko hitreje (listavci) kot druge(iglavci), nekatere potrebujejo redno zalivanje, spet druge lahko vzdržijo dalj časa ob veliki vročini, saj so navajene takšnega podnebja.

Nekatere potrebujejo redno gnojenje, druge ne vendar to je bolj odvisno od stanja rastline in prsti v kateri je nasajena. Vsem pa je skupno, da potrebujejo obrezovanje, če želimo lep izgled in urejen videz. Za iglaste žive meje(smreka, thuja, tisa,…) je dovolj, da jih obrezujemo enkrat letno, v času od sredine poletja do jeseni. Če želimo, jih lahko režemo tudi dvakrat in sicer spomladi in jeseni. Za listnate žive meje (forzicija, pušpan, lovorikovec,…), ki rastejo hitreje, pa je za urejen videz marsikje potrebno obrezovati dvakrat do trikrat na leto. Pri slednjih se zgodi, če jih ne obrezujemo redno, da vejice olesenijo in lahko izgubimo lepo oblikovano linijo žive meje ter ob naslednjem obrezovanju postane rjava, saj obrežemo vse listje. Ob nerednem obrezovanju pa nam lahko meja uide v širino kot v višino.

V primerjavi z kvalitetno ograjo, ima živa meja marsikatere prednosti, pa tudi nekatere slabosti.

Prednosti žive meje:

- nizka cena;
- naravni videz in pomirjujoča zelena barva;
- skozi leto spreminja barvo(cvetenje spomladi,…) in ni enolična;
- iz nje lahko napravimo umetniško delo;

Slabosti žive meje:

- zahteva več dela z zalivanjem in obrezovanjem;
- ni primerna za nekoga, ko potrebuje ograjo takoj saj raste dalj časa;


Cena storitve je odvisna od teže storitve in je prilagodljiva dogovoru z naročnikom storitve na kraju samem.

Odvoz listja,trave,vej....

Višinska dela
Sčasoma se na strehi in posledično v žlebovih nabere vsa možna umazanija, zato je potrebno le te očistiti, kar pa ni lahka naloga. Zato smo tu strokovnjaki za višinska dela, da vam z ustreznim znanjem in pripomočki prihranimo neprijetno delo.
Barvanje različnih materialov na višini
Lotimo se tudi takšnih višinskih del. Različne materiale je potrebno za čim daljšo življensko dobo, ustrezno zaščititi in pobarvati s kvalitetnimi zaščitnimi sredstvi in barvami saj so na višjih, težko dostopnih mestih še posebej izpostavljeni slabim vremenskim pogojem.
Obrezovanje ter podiranje dreves in grmovjaZa dodatne informacije glede višinskih del in ostalih del  nas kontaktirajte na telefon: 070 664 656

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Tržaški Hrib 8, 3250 Rogaška Slatina, Savinjska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Urejanje okolice F.A.S.T. Jolli, Gregor Žolger, s.p.
Davčna št.:
64675025
Naslov:
8 Tržaški Hrib, Rogaška Slatina
Plačilna platforma:
IBAN SI56 6100 0000 5702 007 (DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA)
Odgovorna oseba:
Gregor Žolger
Kontaktna oseba:
Gregor Žolger