Objave

InfoSlovenija
3709
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew36901.jpg

VAŠ VRTEK, LJUBLJANA

Dolenjska cesta 109, 1000, Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija

Predstavitev storitve

Če je okolica hiše urejena, je življenje veliko lepše!

Ureditev okolice zahteva veliko časa in truda. Naj bo to naša skrb. Zaupajte nam!

Lepo zasajen in vzdrževan vrt polepša okolico hiše ali poslovnega objekta in je ponos vsakega lastnika.

Zasaditev in ureditev morata biti skrbno načrtovani, da je lažje potem tudi vzdrževanje. In ko vrt že imamo, velikokrat ne zmoremo rednega urejanja vrta in vzdrževanja okolice hiše zaradi kopice ostalih obveznosti. Ureditev okolice zahteva veliko časa in truda, zato jo je najbolje prepustiti strokovnjakom. VAŠ VRTEK smo podjetje, ki Vam z veseljem priskoči na pomoč z rednimi in občasnimi vzdrževalnimi deli. Tako boste lažje opravili vsakodnevne obveznosti in ostalo Vam bo več prostega časa za posvečanje Vašim hobijem, kar skupaj z lepo urejeno okolico hiše veliko prispeva k prijetnejšemu in kakovostnejšemu življenju.

Tudi lepo urejena okolica poslovnih objektov in lokalov je zelo pomembna, tako za zunanji vtis, kot za zaupanje v podjetje ali lokal. Počutje zaposlenih in obiskovalcev je veliko boljše. Lepo urejene zelenice v okolici objektov in cvetlična korita na dvoriščih zagotovo polepšajo izgled in privabijo več gostov

Vsak lastnik vinograda ali sadovnjaka je ponosen na dobro letino. Vendar, mora biti drevje oz. trta prej pravilno obrezana. Na videz izgleda obrezovanje enostavno. Seveda temu ni tako. Poleg časa zahteva še veliko strokovnega znanja, ki ga podjetje VAŠ VRTEK nedvomno ima. Ravno tako pomembno je obrezovanje vrtnic, žive meje in ostalega grmičevja, saj si vsi želimo, da so nam rastline še vrsto let v okras.

Včasih pozabimo, da bi moral biti zadnji dom naših najbližjih lepo urejen skozi vse leto, ne samo v času dneva spomina na mrtve. Pri ureditvi grobov opazimo različne sloge zasaditev ali urejanja grobov. Običajno na naših pokopališčih prevladujejo grobovi pol-pol, kjer je približno pol grobne parcele namenjene kamnu ali pesku, preostala površina pa zasaditvi. Izbrati je potrebno prave rastline, ki preživijo težke življenjske pogoje.

Tu je še notranjost stanovanjskih objektov, lokalov in poslovnih prostorov v katerih preživimo večino časa. Raznovrstne lončnice nam lahko zelo polepšajo izgled prostorov in izboljšajo počutje. V prostor prinašajo naravno lepoto in navdušujejo z nenehnim spreminjanjem. Vendar mora biti izbira prava in lončnice strokovno presajene. Nekatere zahtevajo prav posebno nego. Podobno je z zunanjostjo objektov. Lepo cvetje na okenskih policah in balkonih polepša izgled objekta. Na balkonih in terasah si lahko uredimo pravi mali vrtiček.

V podjetju VAŠ VRTEK smo popolna izbira za vse to.  Cene naših storitev so izjemno ugodne, smo izkušeni in strokovno usposobljeni, ter se na vso moč trudimo ustreči in  prilagoditi Vašim željam. Zaupajte nam! Nudimo Vam tudi brezplačen ogled in oceno terena!

STORITVE

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Dolenjska cesta 109, 1000, Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Vaš vrtek, urejanje vrtov in okolice ter ostale storitve, Simon Varga, s.p.
Davčna št.:
61494917