Image
Image
5295
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew81347.jpg

STROJENJE IN PRODAJA KOŽ, ANDRAŽ GREBENC, s.p.

Žlebič 42 , Ribnica

Galerija slik

Predstavitev

Smo manjše podjetje, ki se ukvarja s strojenjem kož ter prodajo.

Zadnje čase se bolj ali manj usmerjamo v strojenje ovčjih kož, ki so tako rekoč tudi najbolj zanimiv artikel za trg oziroma stranke.
Iz ovčje kože izdelujemo tudi različne izdelke kot so krznena pregrinjala, avto prevleke, copati, podloge za otroške vozičke in še bi lahko naštevali.

Naša prednost

Izdelujemo stvari iz slovenskih avtohtonih elementov, kar zadnje čase kupcu veliko pomeni. Nam pa pomeni največ, da se zadovoljne stranke vračajo, saj se trudimo da dosežemo kar se da najvišjo možno kvaliteto.
Prav tako izdelujemo krznena pokrivala za zimske dni, med drugim se pri nas dobi za ljudi najbolj prepoznavna tradicionalna slovenska polhovka.
Pojavljamo se na različnih večjih in manjših sejmih po celi Sloveniji, tako da smo v stiku z ljudmi in njihovimi interesi.

Strojimo tudi za stranke.

Stranka lahko prinese surovo kožo, mi jo oštevilčimo in v mesecu ali dveh vrnemo ustrojeno. V veliki meri strojimo ovčje, kozje kože. Prav tako pa strojimo tudi kože divjih živali kot so npr.: gams, jazbec damjak, divji prašič, ter kože lisic, kun, polhov in še marsikaj drugega.

Stranka se lahko predhodno najavi, da se dogovorimo za termin, ko je obdelava končana, še isti dan pokličemo in sporočimo.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
STROJENJE KOŽ, ANDRAŽ GREBENC, s.p.
Davčna št.:
60797827
Kontaktna oseba:
Grebenc Andraž
Govorimo:
 SI
Telefon:
040 815 020 Andraž
Telefon:
041 411 309 Branko
E-mail:
strojenje.grebenc@gmail.com
Certifikat