Objave

InfoSlovenija
2815
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew59676.jpg

PRENOVA KOPALNIC, VODOVODNIH CEVI, ODMAŠEVANJE CEVI, RADOVLJICA, BLED, LESCE

Zgornje Bitnje 101a, 4209 Žabnica, Gorenjska

Galerija

Predstavitev storitve

Podjetje za Vodovodne in centralne inštalacije, Danijel Juvan s.p. deluje na področju Gorenjske, Žabnice, Bleda, Radovljice, Lesc
 
Ponosni smo na ves trud, ki ga vložimo v naša izvedena dela. Z leti smo si ustvarili sloves odlične storitve za stranke in kakovostne izdelave. Ne glede na to, ali iščete namestitev omar ali večje dodatke za dom, vam lahko naše podjetje Vodovodne In Centralne Inštalacije, Danijel Juvan s.p. zagotovi usposobljenega in profesionalnega izvajalca.

Znano je, da naši preurejevalci stanovanj želijo kreativne in vrhunske storitve po ugodnih cenah. Zavedamo se, da ima vsaka stranka različne potrebe, zato želimo svojo pozornost nameniti vašemu projektu prenove kopalnice od začetka do konca. Lahko posodobimo napeljave, omare, ploščice in še več. Ponosni smo, da smo lahko da vaše ideje uresničimo in ustvarimo prostor, ki odraža vaš osebni okus.

Ne glede na storitve vam želimo pri podjetju Vodovodne In Centralne Inštalacije, Danijel Juvan s.p., ponuditi najboljše. Zagotavljamo kakovostno delo. Danes nas pokličite, če želite izvedeti več o tem, kako nam lahko pomaga naše podjetje pri prenovi kopalnice.

7 napak, ki jih ne smete narediti pri prenovi kopalnice

Ne glede na to, ali samo nadomeščate zastarelo ali prenavljate celoten prostor kopalnice, je prenova kopalnice lahko draga in časovno predloga. Preberite, če želite izvedeti 7 najpogostejših napak med prenovo kopalnice in kako se jim lahko izognete v svojem domu ...

Neupoštevanje ventilatorja za kopalnico

1/7

Zamenjajte kopalniški ventilator

Ne pozabite na to pogosto prezrto lastnost: primerno velik kopalniški izpušni ventilator. Brez ustreznega prezračevanja se vlaga ujame v zaprtem prostoru. Sčasoma to vlažno okolje postane popoln dom za plesni in ter omogoča propadanje barve, mase in kovine. Ne glede na to, ali že imate ventilator ali ga dodate med obnovo, pred vklopom ventilatorja v posodobljenem prostoru poskrbite, da boste odzračevalnik očistili od gradbenega prahu in naplavin.

Prenova kopalnice?

Mnogokrat manjka jasen načrt

2/7

Ideje za prenovo kopalnice

Načrtovanje je vse! Namesto da bi odkrili posebne potrebe vaše kopalnice po tem, ko ste že odstranili stranišče, naredite načrt, ki upošteva natančne meritve, predvidene stroške, vse materiale in vaš osebni okus. Načrtujte prenovo kopalnice za vse družinske člane ali izvajalce, ki vam bodo pomagali pri preoblikovanju.

Prenova kopalnice?

Pridobite profesionalno mnenje/ocene projektov .

Nepravilen razmik

3/7

Majhna kopalnica

Če se vaš načrt prenove kopalnice osredotoča na videz in ne na funkcije, je to velik problem. Okrasitev pustite za pozneje in najprej razmislite o postavitvi in ​​razmiku. Če razbijate stene in premikate vodovodne napeljave, ne samo, da želite zagotoviti, da nova postavitev izpolnjuje gradbene predpise za minimalne razmike, temveč tudi, da namestitev napeljave in opreme omogoča udobno vsakodnevno uporabo.

Izbira napačnih materialov pri prenovi kopalnic

4/7

Kopalniški materiali

Kopalnice so izpostavljene resnemu stresu - od visoke ravni vlage do hitrih temperaturnih premikov. Da bi preprečili ukrivljena ali plesniva tla, stene, boste želeli izbrati materiale, zasnovane posebej za kopalnico. Ko porabite veliko denarja za prenovo kopalnice, je pomembno vedeti, da lahko vaše stene preživijo visoko vlažnost in vaša izbira iz lesa bo prestala preizkušnjo časa.

Biti nerealen glede proračuna

5/7

Prenova kopalnice po ugodnih cenah

Bodite iskreni glede proračuna. Če imate za delo le omejeno količino denarja, se držite tega, kar si lahko privoščite. Če boste preveč porabili, boste morali nekje zarezati vogale in ne boste zadovoljni z rezultati. Kljub temu se pojavijo dodatni stroški, tako se izognite skrbem, saj predvidevate dodatnih 15 do 20 odstotkov za skrite izdatke.

6/7

Napake pri prenovi kopalnice

Majhne napake pri novem delu s ploščicami ali praznina v kopalnici se morda zdijo manjše, a tudi najmanjše napake bodo postale vidne. Vedno popravljajte napake, tudi najmanjše. Ne prepričajte se, da spregledate napačno opravljeno delo - če ga opazite zdaj, ga boste videli vsakič, ko uporabite prostor.

Izguba fokusa proti koncu

7/7

Prenova kopalnice

Vsaka prenova je na začetku vznemirljiva, vendar trdo delo in dolge ure povzročijo, da večina ljudi izgubi malo energije. Če si tako želite imeti dokončano kopalnico, potem hitite in se prehitro utrudite.  Namesto tega se na začetku premikajte z enakomernim tempom, nato pa na koncu upočasnite, da se prepričate, da je vse narejeno pravilno. Potrpežljivost se vsekakor obrestuje.

Zadnje pravilo pri prenovi kopalnice

nasveti za prenovo kopalnice

Načrtovanje vnaprej vam bo dolgoročno prihranilo, energijo, čas in denar.
Z nami pa boste prihranili tudi pri nakupu potrebnih orodij, ter pridobili pri znanju, ki ga imamo pri prenovi kopalnic.

Naše podjetje nudi več storitev. Nudimo:

  • montažo peči za centralno ogrevanje tako rabljenih kot novih staro za novo/staro za staro
  • svetovanje pri menjavi, nakupu centralne peči na drva, na olje, na pelete
  •  napeljavo vode in centralnega ogrevanja
  •  montažo toplotnih črpalk
  • namestimo talno ogrevanje
  • montaža vodovoda
  •  adaptacija kopalnic,...

 Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Zgornje Bitnje 101a, 4209 Žabnica, Gorenjska

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
VODOVODNE IN CENTRALNE INŠTALACIJE, DANIJEL JUVAN S.P.
Davčna št.:
11144653
Naslov:
Zgornje Bitnje 101a, 4209 Žabnica
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0206 8026 1180 488 (NLB d.d.)
Odgovorna oseba:
Danijel Juvan
Kontaktna oseba:
Danijel Juvan

Kontaktne osebe

prenove in montaže
Danijel Juvan (+)