Objave

InfoSlovenija
6848
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew49609.jpg

SLOVENSKO POREKLO, BOŽIČNA ZVEZDA, SADIKE VRTNIC, VCT RAMOVŠ - PEKLAR VRTNARSTVO IN CVETLIČARSTVO,

Ribniki 38, Sevnica, Spodnjeposavska
+386 (0)7 8162362

Galerija

Predstavitev storitve

Če se pripeljete v Sevnico po savskem mostu, se vam pogled ustavi na urejenem naselju Ribniki, kjer je tudi naša vrtnarija.
Smo družinsko podjetje, katerega korenine segajo 47. let nazaj. V tem času smo se razvili v eno bolj prepoznavnih vrtnarij v Posavju.
Naj predstavimo še naše tri cvetličarne;
Od leta 2000, delujemo v novem lokalu na Trgu svobode 3 v Sevnici. Po dolgih letih prostorske stiske, smo se takrat preselili v večji lokal. Tu je ponudba zelo pestra. Poleg velike izbire lončnic, rezanega cvetja in daril, vam po naročilu izdelamo tudi žalno in poročno dekoracijo. Vse izdelano tudi dostavljamo na dogovorjena mesta. V cvetličarni nudimo tudi semena, novost od lanskega leta je tudi seme slovenske firme Amarant, ki je ekološko pridelano in primerno za ekološke pridelovalce in kmetije. Poleg semena pa nudimo tudi čebulnice, spomladanske in jesenske, trajnice in vse sadike, ki jih proizvedemo na naši vrtnariji.

Cvetlični Butik v Mercator centru v Boštanju, je manjši lokal, kjer je prodaja bolj butično usmerjena. Nudimo vam pestro izbiro lončnic in rezanega cvetja, kot tudi spomladanske in jesenske sadike za vaše balkone.

V letu 2009, pa smo prevzeli lokal, kjer je že prej poslovala cvetličarna, v Radečah, Cvetlični Butik Radeče, v ulici Milana Majcna 3. Prav tako je tu velika izbira lončnic, rezanega cvetja in daril. Po naročilu izdelamo tako žalno, kot tudi poročno dekoracijo.

V vseh cvetličarnah vas pričakujejo prijazne in izkušene   cvetličarke, ki so v vseh teh letih pokazale veliko spretnosti in inovativnosti na svojem področju. Stranke se rade vračajo, ker s svojim znanjem in domišljijo popestrijo še tako skromno darilo.

Na vrtnariji pa vas pričakujejo vrtnarke z dolgoletnimi izkušnjami, katere vam bodo prijazno svetovale. Cvetje iz naše vrtnarije, pod skrbno roko naših vrtnark, vas bo razveseljevalo celo leto. Pri nas vam z 40 letnimi izkušnjami in veliko vloženega znanja, jamčimo za uspeh pri gojenju.


POROČNA FLORISTIKA


Nevestam, na njihov poročni dan, cvetje govori o ljubezni, predanosti in nežnosti. Nežni cvetni lističi šepetajo o skrivnostni povezanosti dveh src. Zato se tudi mi potrudimo, da vam bo  najlepši dan za vedno ostal v spominu. Po vaših željah in našemu strokovnemu nasvetu, se z vami dogovorimo za celotno poročno dekoracijo. Poročni šopek je najpomembnejši v vsej dekoraciji, ker ga nevesta ves čas nosi ob sebi. Pomembno je vedeti, kakšna bo nevestina obleka, barvo in kroj, barva njene polti, predvsem pa njene želje, katero cvetje ji najbolj ugaja, barva cvetov, oblika šopka, saj se samo tako lahko uspešno uskladimo, da bo zadovoljstvo obojestransko. Prav tako je pomembna naprsna dekoracija bodočega moža, kajti skupaj sta celota, katera je povezana tako v ljubezni kot v cvetju.

Nevesta ima lahko v laseh tudi lasnico iz cvetja, ki vdihne dušo pričeski. Prav tako ji lahko izdelamo tiaro ali venček, katerega so nosile že naše babice. Zelo moderno je imeti na rokah zapestnico ali prstan iz cvetov, ki se seveda ujemajo z poročnim šopkom. Prav tako poskrbimo za dekoracijo avtomobilov, cerkva in gostiln, kjer poteka poročno slavje. Dostava cvetja je brezplačna.


BALKONSKO CVETJE IN BOŽIČNE ZVEZDE IZ LASTNE PROIZVODNJE


Že v januarju začnemo z vzgojo spomladanskih sadik in enoletnic.
V februarju pričnemo s prodajo Primule acaulis ali trobentice, katere vam ponudimo v izredno pestri paleti barv in cvetov, od drobnocvetnih do dišečih.

V tem mesecu začnemo tudi sprejemati vaša korita, katere kasneje zasadimo po vaših željah in naših svetovanjih in jih, v času ko ni več zunaj hladno, prevzamete sami ali pa jih dostavimo mi.
Imamo tudi lastno vzgojo trajnic, med njimi tudi Ranunculus, ki je sicer gomoljnica, cvetovi pa so različnih barv. V tem času nudimo tudi mačeho za spomladanske zasaditve in pa Bellis ali marjetico, katera je spomladi bolj cvetoča in ima lepše in trdnejše cvetove.

V aprilu se prične spomladanska prodaja balkonskega cvetja. Nekatere rastline, ki niso tako občutljive na nizke temperature, se začnejo prodajati že v začetku aprila. To so Pelargonie Zonale ali pokončna pelargonija, Pelargonia Fouer cascade ali viseče pelargonije in pa nekatere vrste Surfinij.
Proti koncu aprila, ko so temperature nad 10 stopinj C, se začne prodaja vsega ostalega cvetja. Poleg že omenjenih najbolj prodajnih artiklov, so tu še strukturne rastline : calibrahoa, milionbells,verbena, trixi,brachicoma, bidens, begonia, fuksije, razne trave in ostali dodatki.
Pri nas dobite tudi substrate, lonce, korita, gnojila...

Konec maja se začne sajenje enoletnic tako za grobove, kot za gredice. Bogata izbira je med različnimi verbenami, begonicami, ageratumi, gazanijami in še veliko drugih.
Poleti se že pripravljamo na jesensko prodajo. Sadimo mačehe, lončne krizanteme, jesenske lepotice in razne trajnice. V ponudbi imamo tudi sadike vrtnic, slovenskega proizvajalca, katere priporočamo za jesensko sajenje.

Po jesenski prodaji, se v naše rastlinjake seli proizvodnja Božične zvezde, katero vam pripravimo že v prvih dneh decembra. Ker je iz lastne proizvodnje, je manj občutljiva na prenose v hladnih dneh.
Obiščite nas na Vrtnariji Fric& Ramovš v Ribnikih 38 v Sevnici.
S cvetjem je življenje lepše.


ŽALNA FLORISTIKA


Nudimo vam aranžiranje vežice, vence in žalne aranžmaje, žarne venčke in ostalo dekoracijo. Dostava je brezplačna.


ŠOPKI IN ARANŽMAJI ZA RAZLIČNE PRILOŽNOSTI


Ob različnih slavnostih vam okrasimo mize, sprejemnice ali vhode, tako v zasebne  kot tudi poslovne prostore.


DARILNI PROGRAM


V naši cvetličarni vam nudimo pester izbor daril za različne priložnosti, katere vam tudi aranžiramo z najnovejšimi materiali in z okusom.

BOŽIČNA ZVEZDA SLOVENSKO POREKLO

Božična zvezda je zelo občutljiva vendar ob pravilni negi jo lahko občudujete še zelo dolgo, zato vam ob nakupu profesionalni cvetličarji svetujemo.

SADIKE VRTNIC SLOVENSKO POREKLO

Nudimo vas sadike slovenskih vrtnic že od 2,50€ dalje.

OBREZOVANJE ŽIVE MEJE IN UREJANJE OKOLICE

Ko ne veste več kaj delate ali ko preprosto ne utegnete za vas uredimo mi po vaših željah ali po posvetu z nami.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Ribniki 38, Sevnica, Spodnjeposavska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Vct Ramovš - Peklar d.o.o.
Davčna št.:
20108885
Naslov:
Ribniki 38
Kontaktna oseba:
Rosanda Peklar
Faks:
+386 (0)7 8162362
Delovni čas:
delovni čas cvetličarne v zimskem času od ponedeljka do petka od 7h-13h v sobotah od 7h-12h v poletnem času od ponedeljka do petka od 7h-18h v sobotah od 7h-15h

Socialno Omrežje