Objave

InfoSlovenija
4097
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/1413/logonew7366.jpg

ČESALNICA LAS, LJUBLJANA

Ziherlova ulica 6, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija

Predstavitev storitve

V salonu Las že več kot petindvajset let skrbimo za vas brezhiben videz. Lastnica Olga Novak in njen team visoko izobraženih stilistov dela za vas in vam pomaga odkriti in doseči vaš najboljši stil.

Salon se nahaja na mirnem obrobju centra Ljubljane (Trnovo), kjer boste lahko napolnili baterije v svetlem, prijaznem ambijentu in se prepustili razvajanju.

Kljub tradiciji smo vedno v stiku s časom ter damo veliko na oblikovanje novih, izvirnih pričesk. Prav tako stavimo tudi na strokovnost, zato naše zaposlene redno pošiljamo na različne izobraževalne seminarje doma in v tujini. Tudi sami se veliko predstavljamo na različnih frizerskih showih. Zaradi tega smo zmeraj v stiku z najnovejšimi trendi pričesk, tehnikami striženja, barvanja ter lasne kozmetike.

Team desetih odličnih in predanih frizerjev zagotavlja kar najvišjo kakovost uslug in vam pomaga najti »tisti pravi« edinstveni stil, ki vam najbolj pristaja.

Vsem našim dosedanjim strankam se želimo zahvaliti za zaupanje, ki ga nam izkazujejo, saj nam je v največji ponos in naše najboljše priporočilo vsem bodočim strankam.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

company map
Ziherlova ulica 6, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Česalnica Las - žensko in moško frizerstvo - Olga Novak s.p.
Davčna št.:
25099299
Delovni čas:
PON-PET 5:45-20, SOB: 7-14 URE, NED, PRAZNIKI ZAPRTO.