Objave

InfoSlovenija
3556
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew15342.jpg

FRIZERSKI SALON SIKES, KOPER

Pristaniška ulica 3, Koper, Obalno-kraška

Galerija

Predstavitev storitve

V spremstvu glasbe ste s klikom vstopili v drugačen svet. v prostor, kjer vam v vrvežu dneva ponujam trenutek oddiha, trenutek miru.

Čas

Oblikovanje pričeske dojemam kot čas, ki ste ga namenili samo sebi. v tem, samo vašem času, vam seveda ponujam frizerske storitve. striženje, barvanje, oblikovanje pričeske,… s priznanimi in preverjenimi produkti znane blagovne znamke Davines.

Znanje za zdravje in lepoto

Neprecenljive dosedanje izkušnje tako z delom v studiih kot ob sodelovanjih na številnih modnih revijah in modnih fotografiranjih, so me privedle do osnovnega cilja – vam, svojim strankam želim najprej zagotoviti zdravje vaših las in nato da zadovoljne in zadovoljni  z novo ali urejeno pričesko odidete iz salona.

Enostavna lepota

Ker vem, da ne morete frizerja obiskati vsak dan, se striženja lotim tako, da si tudi doma vsak lahko brez truda uredi popolno pričesko.  

Sicer pa se prepričajte sami. zato tudi v resničnem svetu odprite vrata salona sikes in se pustite razvajati. da pa bo trenutek miru res samo vaš trenutek, se za obisk predhodno najavite, najbolje kar po telefonu na številko 040 896 543.
 
Tako kot verjamem v moč glasbe, verjamem v zvok, ki ga izvabljajo škarje, fen,…   in verjamem vase.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

company map
Pristaniška ulica 3, Koper, Obalno-kraška

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Frizerski salon Sikes Tina Štefančič s.p.
Davčna št.:
58199136