Objave

InfoSlovenija
4630
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew10210.jpg

BIOTERME, LJUTOMER

Moravci v Slovensih goricah 34B, Ljutomer, Pomurska

Galerija

Predstavitev storitve

Termalni park Bioterme

Za sprostitev in rekreacijo je našim gostom na voljo 1.400 m2 zunanjih vodnih površin v devetih bazenih s temperaturo vode med 27 °C in 36 °C. Uživate lahko v radostih hitre reke, plavalnih in večnamenskih bazenih, masažnih bazenih, bazenih za mirovanje, prijetnem zalivčku in otroškem bazenu.

Na terasah za sončenje, zelenih travnatih površinah in v prijetni hladni senci dreves boste našli trenutek za počitek in stik s seboj.

V pokritem bazenskem kompleksu vam je na voljo 600 m2 vodnih površin v petih notranjih bazenih s temperaturo vode med 29°C in 36°C.

Ljubitelji savn se boste lahko razvajali v notranji in zunanji finski, turški, infrardeči in zeliščni savni.

Hotelskim in zunanjim gostom so na voljo različne tehnike masaž, s katerimi boste vzpostavili ravnovesje telesa, duha in dobrega počutja.

Hotel Bioterme

V »zdravih sobah« hotela Bioterme**** se boste počutili prijetno in si resnično odpočili. Sobe ponujajo vse udobje hotela s štirimi zvezdicami, hkrati pa so v njih uporabljeni naravnimi materiali, ki ionizirajo zrak in ne vplivajo na okolje.

Pohištvo v sobah je izdelano iz masivnega lesa in obdelano z naravnimi materiali (oljeno in voskano), tla so masivna in voskana, posebna stikala preprečujejo elektrosmog, stene pa so prebarvane z bio barvami brez škodljivih primesi. Posteljnina in druge tkanine so iz naravnih materialov.

Tipi sob v hotelu:

- 52 dvoposteljnih sob,
- 7 enoposteljnih sob,
- 7 apartmajev junior (družinske sobe),
- 2 apartmaja.

Wellness

Ljubitelji savn se boste lahko razvajali v finski, turški, infra in zeliščni savni. Po savnanju si lahko ob prijetni glasbi in čaju, privoščite počitek v kotičku za sproščanje, ali pa se predate blagodejnim učinkom hidromasažnega bazena.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

company map
Moravci v Slovensih goricah 34B, Ljutomer, Pomurska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Segrap rudarstvo, proizvodnja in gradbeništvo d.o.o.
Davčna št.:
61725552