Brezplačne informacije 080 34 22

TERME ČATEŽ, BREŽICE

Topliška cesta 35 , Brežice, Spodnjeposavska +386 (0)7 4936700
Pokaži pot
  • Poslovna oblika:
  • Terme Čatež d.d.
  • Davčna št.:
  • 55444946
  • E-mail:
V Termah Čatež sledimo novim trendom na svetovnem turističnem trgu. Z novimi naložbami zagotavljamo vselej svežo in atraktivno ponudbo za vse, ki želijo kvalitetno preživeti svoj prosti čas.

Čatež

V Termah Čatež skozi vse leto ponujamo zdravo, sproščeno kopanje v številnih bazenih poletne in zimske Termalne riviere. Vabimo na programe sprostitve, razvajanja in zdravja v centrih dobrega počutja ter na različne športno-rekreacijske dejavnosti v športnem centru in na prostem. Udobno bivanje v hotelih in prijetno druženje v različnih restavracijah, pubu ali Pri kapitanu sredi kampa sta zagotovljeni.

Vodne aktivnosti:

- Poletna Termalna riviera
- Zimska Termalna riviera

Wellness:

- Center zdravja in lepote
- Spa & Wellness center

Namestitve:

- Hotel Terme ****
- Hotel Toplice ****
- Hotel Čatež ***
- Apartmaji Terme Čatež ***
- Kamp Terme Čatež *****

Mokrice

Nad stoletnimi gozdovi Gorjancev se ponosno dviga srednjeveški grad Mokrice, v katerem se nahaja hotel visoke kategorije. Za debelimi zidovi prepleteni hodniki vodijo do stilno opremljenih sob, apartmajev v stolpih, dvoran, družabnih prostorov in restavracije. Gosti uživajo grajsko udobje v popolnem miru.

Namestitve:

- Hotel Golf Grad Mokrice ****

Slovenska obala

Živahno trgovsko, kulturno, visokošolsko in športno središče slovenske obale vse leto privablja številne goste v Hotel Koper. Poleg poslovnih gostov in športnikov ga radi obiščejo tudi številni turisti, ki iščejo prijeten in aktiven oddih.

S Hotelom Koper se na nasprotni strani mandrača spogleduje Aquapark Hotel Žusterna. Goste razveseljuje s številnimi notranjimi in zunanjimi bazeni, je pravi počitniški kraj za družine z otroki in za aktivni oddih. Razvaja z wellness centrom in ponuja posebna doživetja v rimsko-irskih kopelih.

Vodne aktivnosti:

- Aquapark Žusterna

Wellness:

- Wellness Žusterna

Namestitve:

- Hotel Koper ***
- Aquapark Hotel Žusterna ***
- Apartmaji Residence Marina ****
- Apartmaji Lavanda ***
Ključne besede:

MNENJA

Oddaj mnenje

© 2006 - 2019 Vse pravice pridržane, zasebno lastništvo www.info-slovenija.si