Objave

InfoSlovenija
4081
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew10429.jpg

TERME DOBRNA, DOBRNA

Dobrna 50, Dobrna, Savinjska
+386 (0)3 7808111

Galerija

Predstavitev storitve

Zdravilišče z bogato zgodovino

Skozi zgodovino

Terme Dobrna so sodobno in dinamično zdraviliško-turistično središče. Sloveča tradicija, ki sega v 15. stoletje, podnebje in čudovito naravno okolje, sprostitev, kvalitetna nega in oskrba, razvedrilo - vse to so dejavniki, ki že od nekdaj privabljajo k nam goste iz vsega sveta.

Termalna voda

Topli vrelec so poznali že stari Kelti in Rimljani. Leta 1403 se je voda prvič uporabljala v zdravstvene namene. Termalna voda na Dobrni velja za idealno sredstvo pri zdravljenju ginekoloških in uroloških obolenj, revmatičnih in revmatizmu sorodnih obolenj, zdravljenju bolezni in poškodb gibalnega sistema.

S strani Ministrstva za zdravje Republike Slovenije imamo priznane tri naravne zdravilne faktorje: FANGO, ŠOTA in TERMALNA VODA.

Oddih in sprostitev

Namestitev: hotel VITA**** , vila HIGIEA**** hotel PARK ***.

Pripravili smo programe za pare, upokojence, mlade družine, za skupine (pohodniški programi, wellness programi,  programi spoznavanja Slovenije z izleti, zdravstveni programi).

Wellness ponudba: bazenski kompleks, masažno-lepotni center in salon za nego las Hiša na travniku, Dežela savn.

V športnem parku se nahajajo: tenis igrišča na peščeni podlagi, namizni tenis, balinišče, kegljišče, vrtni šah, trim steza.  Nudimo brezplačno izposojo palic z nordijsko hojo in koles.

V okolici Dobrne je bogata turistična ponudba.

 

ZDRAVJE

Ravnovesje, nasmeh … vaš in naš, obnovljena energija, strokovno znanje in uporaba sodobnih aparatur, to je zdravje. In to vam ponujamo mi.

Na široko odprite vrata sebi, morda boste začutili piš vetra, ki bo zapihal skoznja, pustite, da pomete z morebitnimi starimi razvadami in nejasnimi občutki. Mogoče jih razbije … črepinje prinašajo srečo, takrat vas obišče nova priložnost, naj vse to začuti tudi vaše telo… zaupajte nam…

 

WELLNESS

Naš odnos do velnesa je pravzaprav odnos do prave kakovosti življenja.

 

NASTANITEV

Prvi korak prepuščamo vam. Iz naše raznovrstne ponudbe programov lahko izberete tistega, ki bo najbolj ustrezal vašim pričakovanjem.

 

KULINARIKA

Bogata kulinarična ponudba v Termah Dobrna je že tradicija. Tistim, ki jim je užitek dobra kuhinja, naj zaupamo, da naši kuharji poznajo kulinarične posebnosti in znajo pripraviti hrano za še tako zahteven okus.

 

DOGODKI & DOŽIVETJA

Že res, da boste večino doživetij delili z nami. Vendar pa boste občutja, spomine in doživetja ponesli s seboj, ko odidete od nas.

Mogoče se boste odločili in tudi iz vašega posebnega dogodka, pa naj bo to poslovni ali zasebni, napravili dogodivščino, o kateri se bo še dolgo govorilo…

 

RAZVEDRILO & ŠPORT

Izkoristite neizčrpne možnosti rekreacije pri nas. Vzemite si čas in se odpravite v naravo ter poiščite samo svoje kotičke. Če pa želite močneje pognati kri po telesu, vam organiziramo športne aktivnosti, v vseh letnih časih.

Morali se boste vračati, nikoli vam ne bo dolgčas.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA
Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Dobrna 50, Dobrna, Savinjska

Dodatna kontaktna okna

  • Poslovna oblika:
  • Terme Dobrna, termalno zdravilišče d.d.
  • Faks:
  • +386 (0)3 7808111
  • Davčna št.:
  • 94639272

Socialno Omrežje