Objave

InfoSlovenija
2928
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/7146/logonew67586.jpg

TERME SNOVIK, KAMNIK

Snovik 7, 1219 Laze v Tuhinju, Osrednjeslovenska
+386 (0)1 8344136

Galerija

Predstavitev storitve

Terme Snovik so najvišje ležeče terme na nadmorski višini 440 metrov nadmorske višine. Terme ležijo v idilični zeleni dolini med Kamnikom in Vranskim, na pragu Kamniško-Savinjskih Alp.

Apartmajsko naselje Term Snovik premore 74 apartmajev in 31 dvoposteljnih sob (371 ležišč).

Vsi apartmaji in sobe so klimatizirani, imajo SAT TV in telefon. Vsakemu gostu nudimo vsak dan brezplačno neomejeno kopanje ter 2x dnevno vodeno telovadbo v naši naravni zdravilni termalni vodi (ob 10:00 in 16:00).

Terme nudijo kopanje v notranjih in zunanji termalnih bazenih. Voda je bogata s kalcijem in magnezijem, kar blagodejno vpliva na bolezni kosti, kože in prebavil. Poleg tega se lahko gostje odločijo še za savne ali pa za klasične ročne masaže. Ob samem bazenskem kompleksu je tudi restavracija Potočka. Ta je na voljo širok izbor jedi, specialiteta pa so jedi iz postrvi. Za daljše počitnice je na voljo apartmajsko naselje s štirimi zvezdicami.

Sama lega Term Snovik omogoča planinarjenje, kolesarjenje v okolici (proti Veliki planini, Kamniški Bistrici), sprehode in igranje golfa v Arboretumu Volčji Potok. Ogledati si je mogoče tudi ekološke kmetije, baročne cerkve ali iti na kosilo v bližnjo gostilno. V starem mestnem jedru Kamnika pa lahko obiščete muzeje in grad.

V okolici Term Snovik je tudi trim steza, fitnes v naravi in pa zelenjavni in zeliščni vrt.

Terme Snovik s svojo pokrito termalno riviero obiskovalcem nudijo možnost rekreacije 365 dni v letu.

Pokrito termalno riviero (500 m2 vodnih površin) sestavljajo: rekreacijski bazen s termalno vodo 32°C (25m x 25m, ki omogoča plavanje s hudournikom, podvodne masaže, masaže na klopeh ali pod slapovi ter masažni bazen s temperaturo vode 36°C.

Zunanji rekreacijski bazen s 500 m2 vodnih površin in temperaturo vode od 26 do 28°C je opremljen s tobogani, talnimi gejzirji, vodnimi topovi, vpenjalnimi mrežami, po potrebi pa napeljemo plavalne proge.

V zunanjem otroškem bazenu so drča, ježek, dežnik in čofotalnik.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

company map
Snovik 7, 1219 Laze v Tuhinju, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
TERME SNOVIK - KAMNIK družba za turistično in zdraviliško dejavnost, d.o.o.
Davčna št.:
77293690
Naslov:
Snovik 7, 1219 Laze v Tuhinju
Faks:
+386 (0)1 8344136

Socialno Omrežje